Co tu się odwaliło ? xD Pijesz w własnym domu, brak nieletnich jakiś dzieci wpuszczać policję do mieszkania dobrowolnie , po czym twoja matka mówi im żeby wyszli z mieszkania a ci ją skuwają za to XD To już w własnym mieszkaniu nie można pić alkoholu? XD Co się odwala w tym państwie #danielmagical #patostreamy
@lentilek: z tą wytrzeźwiałką to jest właśnie jakaś abstrakcja dla mnie. Nie znam się na prawie ale to chyba właśnie mój błąd, bo myślałem że na izbę można zabrać pijaną osobę z miejsca publicznego albo jak nie jest u siebie, ewentualnie jak jest jakaś niebezpieczna czy w amoku, a oni ją z własnego mieszkania wyciągnęli chociaż nawet ich nie dotknęła. Bardziej niż śmieszyć to mnie za sytuacja trochę przestraszyła, bo w
@cutecatboy: No mnie też właśnie przeraziła, ktoś chodzi normalnie funkcjonuje, rozmawia a ci zabierają z jej własnego mieszkania na wytrzeźwiałkę XD Morał z tego taki że jak będziesz miał imprezę przyjdzie policja to lepiej nie otwierać XD Niż otwierać i ewentualnie z nimi rozmawiać bo cię jeszcze wywloką z mieszkania XD
@lentilek: nie mieli najmniejszych podstaw prawnych zabrać jej. Jak Daniel nie zdążył wszystkiego przećpać, to prawnik przy takich dowodach może grubo narobić policji.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
#danielmagical #patostreamy