Aktywne Wpisy

t3tris +352
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +176
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Świadczy i tym to, że piszesz, że "musisz zakładać maski". Gdyby było inaczej, miałbyś w------e na nich i ich opinie o Tobie, byłby na maksa chłodny, nie przejmował się nimi i rzeczywiście byliby oni dla Ciebie "niżej od żaby".
Sam sobie zaprzeczasz w tym wpisie
źródło: comment_b6vQvJ9H4XM5ApzN8CZjB189Ireo7yk1
Pobierzźródło: comment_TCrhFt94w92NvxLGjlFzPJ9339b8vBsQ
Pobierzuczucie nakładania maski i syndrom oszusta to jednostki dookreślające symptomy neuroróżnorodności, poczucie bycia lepszym od "normików", również. Gratulacje, czas na pierwszą wizytę u terapeuty xD
Polecam stronkę hepedy.pl można sobie wybrać z kim się chce konsultacje, czy jednorazową, czy częściej, a jak nie masz siana, to raz na miesiąc przysługuje psycholog na NFZ. Jeśli potrzebujesz częściej wystarczy powiedzieć w poradni, że się jest DDA i potrzebuje się pomocy.
Z tą różnicą, że nie uważam ich za gorszych, po prostu tak mam
To se bądź sam, nikt nie będzie za Tobą płakał ani się na Ciebie oglądał xD
Nieee, tak nie wolno. Przecież ludzie generalnie są mili
źródło: img
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie ma to jak dorobić sobie ideologię do tego że nikt cie nie lubi i nie chce z tobą przebywać, spoko też tak kiedyś miałem z tego sie wyrasta i w końcu zaakceptujesz swoje miejsce we wszechświecie. dzięki Bogu ja znalazłem pannę która jest równie s---------a jak ja i tak sobie siedzimy we dwójkę, czasem ktoś nas gdzieś zaprosi ale bardzo rzadko. Osobiście bym wolał być rozchwytywana dusza towarzystwa która