Wpis z mikrobloga

@Van-der-Ledre: Tak p--------z, że masz ich niżej w hierarchii niż żabę, a pewnie płaszczysz się przed nimi w rozmowach i chcesz "dobrze wypaść", że to raczej oni mają Cię za robaka.

Świadczy i tym to, że piszesz, że "musisz zakładać maski". Gdyby było inaczej, miałbyś w------e na nich i ich opinie o Tobie, byłby na maksa chłodny, nie przejmował się nimi i rzeczywiście byliby oni dla Ciebie "niżej od żaby".
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Czytając to miałem wrażenie jakby te słowa wypływały z mojej głowy, to samo uważam. Psychiatrzy przy takich opisach zazwyczaj stwierdzają zaburzenie schizotypowe, ale mi sie wydaje że to realne postrzeganie rzeczywistości a nie zaburzenia.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre
uczucie nakładania maski i syndrom oszusta to jednostki dookreślające symptomy neuroróżnorodności, poczucie bycia lepszym od "normików", również. Gratulacje, czas na pierwszą wizytę u terapeuty xD
Polecam stronkę hepedy.pl można sobie wybrać z kim się chce konsultacje, czy jednorazową, czy częściej, a jak nie masz siana, to raz na miesiąc przysługuje psycholog na NFZ. Jeśli potrzebujesz częściej wystarczy powiedzieć w poradni, że się jest DDA i potrzebuje się pomocy.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: też tak mam, jak byłam nastolatką to marzyłam żeby zaszyć się w lesie, miałam zwykle jakieś koleżanki ale takie fasadowe tylko po to żeby wszyscy się odwalili ode mnie, teraz praktycznie nie mam żadnych znajomych, mało jest ludzi których obecność mnie nie męczy
Z tą różnicą, że nie uważam ich za gorszych, po prostu tak mam
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: widzę, że jednak ten portal idzie w kierunku ludzi delikatnie mówiąc totalnie odklejonych od społeczeństwa, generalnie nie przeszkadza mi to kontekście oczekiwań względem wykopu, ale jednak ten stan społeczeństwa nie może nie niepokoić, współczuję Wam i radzę jakoś ratować się xD
  • Odpowiedz
@Kuba04: psychiatrzy to debile. U nich wszystko jest zaburzeniem co nie jest według nich normą, którą sami sobie wymyślili. To tak jak filozofowie np. chrześcijańscy co nigdy samego chrześcijaństwa nie podważają i tworzą filozofię na podstawie aksjomatów z biblii.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre
Nie ma to jak dorobić sobie ideologię do tego że nikt cie nie lubi i nie chce z tobą przebywać, spoko też tak kiedyś miałem z tego sie wyrasta i w końcu zaakceptujesz swoje miejsce we wszechświecie. dzięki Bogu ja znalazłem pannę która jest równie s---------a jak ja i tak sobie siedzimy we dwójkę, czasem ktoś nas gdzieś zaprosi ale bardzo rzadko. Osobiście bym wolał być rozchwytywana dusza towarzystwa która
  • Odpowiedz