Aktywne Wpisy

cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.

kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
źródło: IMG_5462
PobierzKto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (16)
- B 34.8% (130)
- C 50.8% (190)
- D 10.2% (38)

źródło: 20230123_235251
Pobierzźródło: 111
Pobierz@blackthorns: @Dumpster Żeby nie było- to nie jest w żaden sposób związane z wojną. To jeden ichniejszy MOPS na Syberii zamiast jednej paczki jedzenia typu makarony, mąka itd dał biednym rodzinom chipsy, ale nie w zamian za śmierć syna, tylko jako dodatek żywieniowy. Pewnie siostrzeniec dyrektora MOPS miał hurtownie i Chitosy mu się przeterminowały. Media w Rosji się z tego śmiały.
Jak je rozgniecie to będzie miała paniere na kartoszki, bo pewnie z mięskiem to u nich słabo.
po stronie niemieckiej powinien być napis: "mój dziadek był w orkiestrze"