Wpis z mikrobloga

• 6
@DyrektorMiauczuk: Najważniejsza jest twarz i wzrost.

Przesiaduję z moimi rówieśniczkami ~18lat często i podsłuchuję ich rozmowy i jak np. przeglądają instagrama to nonstop oceniają po wyglądzie, że ten brzydki, ten tamto i żeby mogła się z nim umówić to musi być atrakcyjny.
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: wyjdź do ludzi, dzieciaku, a nie sobie mózg już pierzesz w tym wieku. 18 lat, co to jest? Tobie włosy na klacie do końca nie zaczęły wyrastać, a już mówisz o "prawdzie objawionej" na podstawie idiotów z internetu i rozmów koleżanek. Bo rzeczywiście, faceci ani razu nie oglądali żadnych lasek i ich nie porównywali ani nie oceniali. Obudź się, chłopcze, zanim ten tag zacznie cię ciągnąć bezpowrotnie w dół.
  • Odpowiedz
@RyouNarushima: boisz się, że kolejny przegryw się obudzi i opuści wasze stadko? Ja p------e, twoja wiadomość brzmi jak u typowej karynki w filmach z lat 2000, w której królowe szkoły kazały zjeżdżać wszystkim, którzy im się nie podobały XDDDDDDDD O słodka Bożenko, nie wiem czy to bardziej głupie, czy rozkoszne. Chociaż nie, jednak absurdalnie głupie XDDDD
  • Odpowiedz
  • 2
@DyrektorMiauczuk: Motywujący post, aczkolwiek mam do jednego zastrzeżenie.

Zauważ, że brzydki mężczyzna na tinderze ma 0 par, a brzydka kobieta ma ok. ~300 par.

Osobiście nie zgodzę się, że brzydki mężczyzna ma tak samo łatwo znaleźć partnera/kę jak brzydka
  • Odpowiedz
@DyrektorMiauczuk: Tylko z tego, ze faceci ogladali laski niewiele wynika, bo wiekszosc moze sobie do nich co najwyzej konia zwalic podczas gdy przecietna kobieta ma rozne opcje, kobiety sa wybredne i to one wybieraja i decyduja komu dac szanse.
  • Odpowiedz
@DyrektorMiauczuk: Trochę się mijasz z prawdą - ja bym bardzo chciał, żeby takie przegrywy jak ja z tego wyszły, bo byłby to wreszcie jakiś przykład, że z nawet beznadziejnej sytuacji da się jakoś wyjść. Niestety czuję, że po prostu na wszystko jest już za późno, że ostatni pociąg w kierunku normalnego życia odjechał wiele lat temu z dworca nazywającego się "s----------e". Teraz na tym dworcu wszystko pokrywa gruba warstwa kurzu,
  • Odpowiedz
@Rimbolo: Smutne (jak jasna cholera), ale niestety chyba prawdziwe. Tzn. byc moze cos tam da sie jeszcze odratowac, ale to juz bedzie raczej namiastka. Drugi raz nie bedzie sie mialo 20 lat. Bylo, minelo. Zastanawiam sie sie czasami czy gdybym wtedy mial te wiedze co dzisiaj to moje zycie potoczyloby sie inaczej. Teoria, a praktyka to jednak dwie rozne rzeczy. Byc moze wszystko bylo ustalone z gory, a przeznaczenia jednak
  • Odpowiedz
@DyrektorMiauczuk: Co Ty mowisz za głupoty w ogóle, jest 2023 skończmy z argumentem wyjdź do ludzi XD Wyobraź sobie, ze Ci faceci których mijasz na ulicach to też są przegrywy tylko nikt o tym nie mówi, 35% facetów jest przegrywami, co trzeci którego znasz
  • Odpowiedz
Ciężko mi wyjść do ludzi, jak jestem niski, brzydki, mam fobię społeczną, nie potrafię rozmawiać z ludźmi i nie wiem nawet co do nich mówić, dodatkowo jestem ze wsi, więc tutaj to nawet nie ma zbytnio do kogo, a tak to pojadę do miasta, zagadam go kogoś i jedynie się zbłaźnię.

@tylkoponsfw: Wg tej toksyczki nie wystarczająco się starasz po prostu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@
an0nisnanana - >Ciężko mi wyjść do ludzi, jak jestem niski, brzydki, mam fobię społec...

źródło: 10875de4aba73be6c07b19d8cd964c649ff5f0465e8e1ed13756be76fe0e0f05

Pobierz
  • Odpowiedz