Aktywne Wpisy

Rabusek +245
Urodziła mi się zdrowa córka
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)

JeszczeZyje +4
musiałabym mieć takie coś żeby mi założyli aparat i naprawili mordę

Tak, admin Hejto napisał prawdę i to, co myśli wdecydowana większość normalnych użytkowników.
I oby wykop poszedł dokładnie tą drogą. Na początek shadowbany dla wszystkich regularnie udzielających sie na tym patusiarskim tagu pełnym sfrustrowanych inceli, i sukcesywne wyciszanie ich w przestrzeni serwisu.
#wykop #incel #moderacja
Pozostało opuścić ten #!$%@?łek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Przegrywy już robią przerzuty na nowy serwis, oby wyżej wymienieni nie mieli takich samych pomysłów.
PS: widzę post bo czarna lista nie działa, super update xD
@anonimek123456: ja bym zaczał od banowania polityczno ideologicznych fanatyków spamujących portal i skaczących wszystkim do gardła
juz kiedys przegrywy zniszczyly karaczan, przylezli nieruchajacy i mieli swoje zale jakby kogo obchodzilo czy jakis gruby przegryw rucha czy cos robi
@siepan: To teraz sobie poczytaj co o was myślę. Tfu.
@Hap0l: won
@morgiel: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
to pal #!$%@?ę i przestań płakać
@SRzeyamlon: muszą zniknąć całkiem
Komentarz usunięty przez moderatora
Będzie typ decydował jak można pisać o problemach i użalaniu się nad sobą, trzymajcie mnie
@anonimek123456: Wręcz odwrotnie, takim jak ty powinno się ciągle przypominać o tym, do czego doprowadziły ich akcje. Skoro normalni ludzie tworzą / doprowadzają do takiego stanu innych to całkiem logiczne, że te konsekwencje powinny dotknąć także ich. Wtedy interesy obu grup będą bardziej spójne. A ty się tylko chcesz odciąć od swoich ofiar, życzę ci więc niepowodzenia.
To neet taki z wyboru nie ma żadnej wartości jest obciążeniem dla wszystkich dookoła.
Jeżeli jesteś #neet bo tak sobie wymyśliłeś to poprostu jesteś darmozjadem
"Różnie może wyjść" dla każdego jeden zły dzień i każdy z nas może być w
@JanuszPDM: No skoro rodzice chcieli sobie "zrobić dziecko" (chcieli), wiedząc, że to może nie wyjść i ktoś może się potem kilkadziesiąt lat użerać z tym światem (bo mało kto jest w stanie się zabić), no to ja nie rozumiem według jakiej logiki w tym nie ma ich winy.
Czym jest według ciebie wina? Ja patrzę na to konstruktywnie - co spowodowało daną rzecz, a co nie powinno się
Mieszam tutaj dwie tezy - antynatalizm oraz zmiana sposobu myślenia o tym co dzieje się w okresie
@anonimek123456: Wysłuchałem twojej rady i zrobiłem kupę. Bez odbioru.