Wpis z mikrobloga

@antipathia: to zalezy do czego uzywasz telefonu - jesli do wiadomosci, sms, fb i wszelakiej konsumpcji tresci to zdecydowanie WP jest najlepszy.

Jesli natomiast jara Cie mozliwosc zapalania swiatła we wlasnym domu bedac po drugiej stronie globu to android.
  • Odpowiedz
@antipathia: ja mam lumie 625 i korzystam z Facebooka, poczty na gmailu, wykopu, robienia zdjęć notatek, sluchania muzyki,dzwonienia i pisze dużo esów. I jeszcze ani razu nie bylo zwiechy, ani sie nie zawiodlem na tym temu także polecam :)
  • Odpowiedz
@antipathia: Jesli używasz telefonu do połączeń, sms, jakieś pdf, doc, wypok, facebook, twitter, ogólnie filmy, internet - wybierz Lumię. Da Ci płynność i stabilność niespotykaną na Androidzie.

Powiedz tylko, ile kasy masz do przeznaczenia.
  • Odpowiedz
chodzi mi o zwykłe, proste użytkowanie, nawet nie wiem co to za czynności, które wymieniłeś :D nie chcę żeby telefon się zapychał jakimiś śmieciami

@antipathia: to tylko WP. I to nokia. Nie zapycha się, uzywam telefonu z WP ponad rok, wczesniuej bylem harduserem androida i telefon z androidem mulil, trzeba bylo kombinowac zeby dzialal plynnie. Z WP od ponad roku uzytkowania telefonu zero zaciec, jedna zwiecha przez ponad rok. Telefon
  • Odpowiedz
Jesli android to tylko drogi model z 2 rdzeniami

@gorbak: najlepiej wp z dwoma rdzeniami ;P Wszystkie niezbedne appki do normalnego uzytkowania smartfona sa. Moze 3dstudio max nie ma ale to na telefonie tylko szajbusy robią ;)

@antipathia: Koniecznie LUMIA w windowsphone8 bo starsza wersja 7 nie jest juz wspierana i ma sporo niedociagniec (to o tej wersji i o nich najczesciej mowią androidziarze zarzucajac wp rozne niedoskonalosci
  • Odpowiedz
@antipathia: Jeżeli chodzi o standardowy użytek, to wszystko jedno. Tanie telefony z Androidem będą się sprawowały równie dobrze, co te z Windowsem, także kieruj się po prostu ceną i designem telefonu, bo dla kobiet to nie jest bez znaczenia, a wybór telefonów z Windowsem jest dosyć skromny, bo to dosyć świeży system i może sprawiać niespodzianki.
  • Odpowiedz