Aktywne Wpisy

23567435375 +189

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Czy jeszcze jestesmy na etapie "Szurze! Beka z twoich teorii szurze!!1" czy juz na "Od poczatku bylo wiadomo..." ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
#klausschwab #wielkireset #nwo #teoriespiskowe #szury #covid19
źródło: comment_1673776528IZY4AGvEXx50NdWlnIp30t.jpg
PobierzWidzę jeszcze jeden problem. Postawimy te elektrownie, ale znów będzie kwik, bo prąd zdrożeje, gdyż to kosztuje fortunę. Jak sam widzisz zawsze będzie okazja do narzekania.
@Ama-gi: No tak. Tylko to nie suwak w grze strategicznej. Cholera wie kiedy uda się dokonać takiego postępu, a problem jest już teraz. Zresztą, mówi się, że to i tak wszystko się rozbija o to by spowalniać zmiany, bo cofnąć się ich na dzień dzisiejszy nie da (jeśli w ogóle da się w przewidywalnej przyszłości)
Już w zachodnich mediach otwarcie mówi się o paszportach węglowych na obywatela i wprowadzeniu cyfrowego pieniądza- przekroczysz limit i środki zostaną zablokowane. Niestety progresywna lewica i cała opozycja praktycznie bezmyślnie przyjmuje wszystko z zachodu.
Teraz prowadzana jest taka narracja, że jeżeli ktoś normalny sprzeciwia się
Ehh, mam nadzieję, że kiedyś dogonimy Indie w ekologii...
@Luks_x:
@Nowystaryziel: Nadal nic nie zaproponowałeś. Weź sobie z szamba rurę wyprowadź za płot i niech tam się ścieki leją, bo Ty płacił nie będziesz.
@Luks_x: Bardzo ładny fikołek. W tył też umiesz?
@Nowystaryziel: Swoją alternatywę na rozwiązanie problemu
@rolnik_wykopowy: Jak masz dużą np rodzinę, to nie możesz wymagać by generowali tyle śmieci co singiel. Dlatego liczy się per capita. Inaczej to zaciemnia obraz i uniemożliwia jakiekolwiek działanie.
I kolejny raz napiszę.
Pisałem, polityka klimatyczna UE jest dostępna otwartym tekstem od lat. Oddolnie powstają diety przyjazne klimatowi w oparciu o (dostępne od lat) dane dot. emisji GHG czy zużycia wody danego produktu spożywczego, a tu przyjdzie taki odklejeniec i majaczy, że odkrył jakiś spisek XD
Zresztą, ch*j z tego zdjęcia wynika.
źródło: comment_1673784835mQOdTLwy2M1j6NCW5bGKug.jpg
Pobierz