Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +31
Mam mały problem z sąsiadką zostawiającą śmieci pod swoimi drzwiami (kartony, kawałki mebli, worki z ubraniami). W-----a mnie ten widok. Próbowałem wszystkich metod: rozmowa (arogancka odpowiedź), zgłaszanie (brak reakcji), w-------e do windy (mieszkańcy się zwrócili przeciwko mnie). Co mam zrobić bo gadam do ściany i równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem... #mieszkanie #sasiedzi #logikarozowychpaskow #londyn

MajaEris +3
ja chce poznać jakichś zwyrodnialców seksualnych
#pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
feminizacja, pasy cnoty, służba sprzątanie domu, bicie pejczem, liny, kajdany 24/7
#pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
feminizacja, pasy cnoty, służba sprzątanie domu, bicie pejczem, liny, kajdany 24/7

źródło: comment_1673603811Ml5hXhtODXdQxAm95f0kPL.jpg
PobierzxD
Co to za argument?
Powodzenia w jechaniu samochodem do Ameryki albo kurła na Cypr. Albo na księżyc.
To tylko j----y rower, który świetnie zastąpi np. skuter czy też rower dla słabszych.
A skuter czy rower jest wprowadzany jako lepsze zastępstwo samochodu tam, gdzie to możliwe - zatłoczone miasta, braki parkingów, korki, infrastruktura przygotowywana pod rowery.
W przyszłości prawdopodobnie samochody prywatne będą rzadkością, ale na to trzeba
@bboymc: nie opłaca się, bo bateria to koszt połowy wartości roweru. Poza tym znając życie będzie jak z drukarkami, że znaleźć nowy tuner po kilku latach jest niemożliwe. Wszystko po to byś kupił nową
To będzie miało sens