Aktywne Wpisy

jmuhha +195
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +704
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

https://einhell.pl/zimowe-hity/
#narzedzia #elektronarzedzia #einhell #majsterkowanie #kiciochpyta
źródło: comment_1673601385Vjw6zGTY1MH3rAQ0mm7Lus.jpg
Pobierzlepiej dołożyć do makity, de walta, milwaukee
@erdetmxt: nie chce parkside, wiem że to podobna półka cenowa ale nie jestem do parkside przekonany
@emilio-cosso: Mam właśnie starą wkrętarkę Einhell chyba już z 8 lat i działa super ale jest na stary akumulator i chciałbym wymienić na coś nowszego żeby akumulator też pasował do innych narzędzi. Nie, narzędzie do
Jakbyś se dołożył do markowej 8 lat temu to dziś byś kupił tylko kolejny akumulator. Naprawdę opłaca się dołożyć parę stówek do markowej.
@derek25:
Pasują nawet wiertła sds xD
Te chińskie akumulatory pasują chyba do wszystkich elektronarzędzi. Mam jeszcze klucz udarowy, ojcu do prac w ogrodku kupiłem sekator elektryczny i małą elektryczną piłę łańcuchową do gałązek. Wszystko robi robotę.
Kiedyś mialem milwaukee, ale wyleczyłem się przez ich szalone ceny.
źródło: comment_1673609185u6KOHEkwlNlSIVMbZInCHO.jpg
Pobierz@tos-1_buratino: pod warunkiem, że przez 8 lat producent nie zmienil standardu akumulatora. No i ten aku bedzie kosztował tyle co zestaw einhella (czy tam innej tańszej marki). No i nawet drogie narzedzia wymagają serwisu przynajmniej raz na kilka lat, a taki potrafi znowu kosztować tyle co tania wkrętarka z akumulatorem.
Kiedyś dołożyłem i kupiłem wkrętarkę