Aktywne Wpisy

KorwinizacjaPrzelyku +170
Pamiętajcie że jak jesteście w dołku psychicznym to po prostu porozmawiajcie z dziewczyną albo żoną i poproście żeby was wspierała. Nie ma się czego wstydzić, na pewno wam nie odmówi. Wyjście z depresji jest naprawdę proste i każdy psychiatra wam powie, że najważniejsze jest wsparcie najbliższych.
#przegryw #depresja
#przegryw #depresja

HlHl +67
Wyobrażacie sobie gdzie by teraz była Ukraina gdyby w polsce rządziło PO?
-Heh no wiecie z tymi T-72 to trzeba na spokojnie, a tak w ogóle dostaliśmy je od ruskich musimy zapytać ich o zgodę
-PT-91? nie eskalujmy tej wojny!
-Kraby? o nie, tylko broń defensywna!
-Przekazane 1000 stalowych hełmów typu "Orzeszek" (z 3 miesięcznym opóźnieniem)
Rozkazy z Berlina szły by pełną parą, a my już dawno mielibyśmy ruską swołocz pod granicą
-Heh no wiecie z tymi T-72 to trzeba na spokojnie, a tak w ogóle dostaliśmy je od ruskich musimy zapytać ich o zgodę
-PT-91? nie eskalujmy tej wojny!
-Kraby? o nie, tylko broń defensywna!
-Przekazane 1000 stalowych hełmów typu "Orzeszek" (z 3 miesięcznym opóźnieniem)
Rozkazy z Berlina szły by pełną parą, a my już dawno mielibyśmy ruską swołocz pod granicą
-----------------------------------------------------------------
TL:DR
Hey proszę poświęć mi 3 minuty, posłuchaj co mam do powiedzenia, skomentuj, polajkuj, udostępnij, wyślij znajomemu, rodzinie, wspomóż mnie... Proszę. Kilka dni temu były moje 38 urodzinki - postaw mi “ciastko”. Miniony rok dał mi mocno w kość - nie mogę normalnie pracować. Mając niecałe 2 tys na utrzymanie, leki, rachunki i w/w rzeczy jest ciężko zaspokoić je wszystkie.
Sposoby wsparcia:
1,5% podatku dochodowego lub przelew na dowolną kwotę
Cel szczegółowy/tytuł przelewu: Sułkowski, 16201
KRS: 0000270809
Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001
SMS
o treści: 16201
na numer: 75165
koszt: 6,15 zł (z vat)
oraz: BLIK, Fanimani.pl, przelew na telefon, płatności kartą.
Wszystkie sposoby wsparcia na stornie fundacji
Link do fundacji:
https://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/dariusz_sulkowski_16201
poprzedni wpis @goromadska
https://www.wykop.pl/wpis/67584399/gdyby-nie-bylo-potrzeby-to-bym-nie-pisal-mireczki-/
rozdajo od @bkwas
https://www.wykop.pl/wpis/68850433/mirki-jest-charytatywna-sprawa-wiec-robie-rozdajo-/
licytacja od @bkwas
https://www.wykop.pl/wpis/67997097/mirki-jest-sprawa-i-rozdajo-dla-kazdego-plusujaceg/
#pomocdladarka #wykopefekt #wykoppomaga #fundacja #zbiorka #polska #egpa troche #heheszki
ej #trojmiejskiewykopparty i #trojmiejskiewykoparty - wiem że nie ten tag, ale chyba fajnie się bawiliście na imprezach i mały + to niewiele w zamian ( ͡º ͜ʖ͡º)
ok Oski
@Alky: O ile dobrze rozumiem, to co napisałeś jest krytyką, a Darek ma za dużo pieniędzy... chyba coś Ci się waluty pomyliły. Jeżeli myślisz że 2k zł to jakieś bajońskie sumy, szczególnie gdy ktoś jest poważnie chory i leki są pioruńsko drogie, to nie wiem jak Ty żyjesz i bardzo Ci też współczuję.
@goromadska: jak robak (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Alky: xD szanuje za oranie zebro zbiorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Alky: trzymam kciuki, do mnie w pazdzierniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eeehhh: mow o sobie
Na tę chwilę nie mam od Darka info aby dało się inaczej, myślę że wybrał najlepsze opcje, nie wiem jak jest dogadany z fundacją. Jeżeli coś da znać (albo sam tu napisze, albo jutro) to podam inne dane potrzebne do przesłania pieniędzy. W tej chwili masz dostępnych wiele opcji, w tym
Możecie się dalej pokłócić? Nie to abym trzymał którąś stronę ( ͡º ͜ʖ͡º)
my sie klocimy z toba homoseksualisto
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja wspieram Darka bo go znam osobiście, jest dobrym człowiekiem. Jeżeli to Ci nie wystarcza to nie mam innych argumentów.
@AniaHaniaWarszawa: nie ignoruję, absolutnie, natomiast bardziej pomagam lokalnie, gdyż tak siła oddziaływania jest największa. Ja natomiast mogę udowodnić co robisz, także uważaj ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@goromadska: na swiecie sa bardziej potrzebujacy i elo
jak dostane bana za sugesties ze nie-cierpienie w niebycie jest niby gorsze od zwiekszonej ilosci cierpienia pajetow i mokebow w bycie, to cie znajde i pozwe, elo.
Tego jeszcze nie grali, pozew za bana. Powiem w języku Twojego ludu
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠿⠿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣯⡉⠉⠉⠙⢿⣿⠟⠉⠉⠉⣩⡇⠄⠄⢀⣀⣀⡀⠄⠄⠈⠹⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣷⣄⠄⠄⠈⠁⠄⠄⣠⣾⣿⡇⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣷⡀⠄⠄⠘⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣶⠄⠄⠄⠠⣾⣿⣿⣿⡇⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣿⡇⠄⠄⠄⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠟⠁⠄⠄⠄⠄⠙⢿⣿⣿⡇⠄⠄⠸⠿⠿⠿⠟⠄⠄⠄⣰⣿⣿
⣿⡿⠟⠁⠄⢀⣰⣶⣄⠄⠄⠈⠻⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣠⣾⣿⣿⣿
⣿⣷⣶⣶⣶⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣶⣶⣿⣷⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
A bana to możesz dostać zgodnie z regulaminem, nie za argumentowanie, a używanie inwektyw wobec innych, bycie wulgarnym, a dodam jeszcze, nie jestem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
nie chcę żadnych zdjęć na pw, od razu mówię
@goromadska: twoja matka prosiła, żeby żadnych nie robić jak przyszła do mnie na masaż migdałków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lepiej zacznij działać, chętnie wesprę Cię w innych działaniach na rzecz tych których uważasz wartych wsparcia
moja matka nie mogła Ci pomasować migdałków, choćbyś chciał jest 100% kobietą
@goromadska: kolega chyba nie zrozumial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AniaHaniaWarszawa: powiedz koledze że nie chodziło o niego, tylko o Ciebie
@AniaHaniaWarszawa: Pomagasz komukolwiek kiedykolwiek?
@goromadska: śmiechom nie było końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cóż, chyba słusznie jak czytam co piszesz (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@AniaHaniaWarszawa: Świetna decyzja, mam nadzieję, że w niej wytrwasz.
@pyra123: a ja zyczego wszystkiego najgorszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AniaHaniaWarszawa: Dziękuję, coś cię jeszcze triggeruje poza pomaganiem? Bo dobrze ci idzie robienie ruchu pod tym wykopem, już by mnie tu dawno nie było gdyby nie ty.
ja przynajmniej mam odwage negowac wszystko i robic na opak, tutaj w temacie pojdzie legalizacja euatanazji a w innym temacie bedzie walka o swiatowy komunizm a w innym bedize obrona krwawego anarchokapitalizmu bronionego prywatnymi
@BiomotonUNITRON: chyba twoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dariusz-su jak się mylę to proszę mnie popraw
@AniaHaniaWarszawa: Wiesz, że można zrobić jedno i drugie? Oni nawet tego nie sprawdzają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie odwaga tylko taka zwykła, pospolita głupota. Najłatwiej jest negować wszystko jak się o niczym nie ma #!$%@? bladego pojęcia.