Aktywne Wpisy

nutsheell +16
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +31

Marzenie antynatalistów, pewnie masturbowaliście się do tej sceny.
Co widzi normalny człowiek? Olbrzymia strata zniknie nie tylko ludzkość ale wszelkie życie na ziemi. Niedźwiedzie polarne, pszczoły czy delfiny, wszytko przestanie istnieć
Co widzi antynatalista? Zostanie pusty zimny kosmos i to go podnieca.
Wy pewnie sabotowalibyście pruby stracenia tej komety czy zmianę jej trajektori.
#antynatalizm
Zrównując poziom komentarza do poziomu wpisu. Obraz pod który masturbują się pro-nataliści. Cud życia, i mnożenie miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1673350234cpC7gzhlDjXerTeHBfGxLd.jpg
PobierzNawet gorzej
Dziś są epicentrum bogactwa, ciężka praca popłaca
Afryka za 100 lat też będzie znacznie bogatsza
Wiadomka cierpienie dzieci było warte tego by teraz Niemiec mógł żyć na poziomie, cel uświęca środki, czyż nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie kumam czemu wy się tak spruwacie, antynatalizm jest ideologia lokalną, po prostu człowiek decyduje że nie dołoży nowej zębatki do megakosiarki. Po co tak bić pianę? Żyj i daj żyć innym.
@Kalosz667: do szkoły kaloszu
Jest to bardziej prawdopodobne wydarzenie niż byś tego chciał.