Neaopoliti
KFC = SRAKA
#kfc

KFC = SRAKA

• tak 65.2% (88)
  • nie 34.8% (47)

135 głosów

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
podajnik
podajnik
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
Vadzior
@Neaopoliti: ja nie miałem chyba nigdy, a jadam regularnie, choć w 99% przypadków w jedynym i tym samym lokalu.
1
podajnik
podajnik
@Quzin: KFC od maka się różni tym że po maku nie mam sraki
1
d.....7
@Neaopoliti: ten kurczak jakiś jest lewy, rzadko po nim nie mam sraki, za to po tym z maca nigdy
0
Skorvez_957_
@Neaopoliti:
Ani razu, czasami chęć zrzucenia z siebie balastu następnego dnia rano ale to raczej dobrze. Główną wadą jest piekąca morda i jakość zależna od kucharza czy nie jest brudasem, lokalu i dnia np. jednego dnia dostajesz świeże i mniej piekące mięsiste kurczaki a innego stare i suche choć ostatnio coraz częściej dają suche a nawet spalone rolowańce. Gorzej jest w tylko maku gdzie frytki robią z sylikonu a ''jedzenie''
0
Quzin
@dragon7: @podajnik: czemu kurczak miałby powodować srakę? Ten kurczak to przecież z drobimexu. Teza "KFC=sraka" do mnie nie trafia. Czym się różni KFC od McDonald's?
0
d.....7
@Quzin: nie wiem, może chodzi o panierkę? Tak czy siak po kurczaku z kfc mam często ale nie zawsze problemy, po tym z maca nigdy
0
deertec
@Quzin: wydaje mi się że to jakaś mieszanka przypraw jest do bani, albo dodatki w panierce
0