Aktywne Wpisy
ksenik +117

kre-dens +22
Kiedy my biegalismy po drzewach, rzucalismy kamieniami i bawilismy sie w piaskownicy, zwyrol prawdopodobnie patrzyl z zamknietego okna na radosne dzieci. On ma jakis syndrom dzieciecej nostalgii za chlopiecymi czasami. Przeciez ten opis brzmi jakby pisal go doslownie zasmucony 8letni kidos.
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega

Jaki silnik byście polecili + może mieliście z nim jakieś problemy, których na pierwszy rzut oka nie było widać?
Na przykład wysokie koszta wymiany rozrządu itd.
#pytanie #motoryzacja #bmw #samochody
Ja bym brał benzynę 30i lub 35i/40i. W dieslach to jak zawsze 3.0d są dobre.
Unikaj 28i i 2.0 w dieslu.
2. plastik w #!$%@?
3. jezeli 2.0d to tylko b47 150hp lub 190hp od 07/2015 czyli polift w gore, bezproblemowe diesle. n47 184hp tez bardzo fajny silniczek, 143hp juz lipa i problemy z rozrzadem.
4. jezeli benzyna 2.0 to tylko poliftowe 320i lub 330i z silnikiem b48, cala poprzednia gama to padaka a najgorsze 328i n20, tego jest od #!$%@?
Celowo kupilem w gnoju bo ten silnik czyni cuda, tak #!$%@?. Co do kosztow, to tylko serwisy i paliwo. Nic wiecej sie nie odwalilo w tym aucie, a i opony bo szybko mi sie koncza.
@boa_dupczyciel: 550i oraz pochodne (374mm)