Aktywne Wpisy

Clermont +254
Ludzie się dziwią, że wolę jeździć na urlop samemu i nie chce nikogo zabierać, a to przecież raźniej. No to pojechałem dla odmiany w grupie kilkuosobowej. Wyjście z hotelu o 13, bo dopiero wtedy wszystkim udało się zebrać. Nikt nie wie, co chce zwiedzać, co chce zjeść, kiedy co jest otwarte. Łażenie bez celu po mieście. Na dokładkę dwie psiapsiółki już się pożarły i jedna wyjechała po dwóch dniach, nikomu nie mówiąc.
paulisia2809 +1
#danielmagical HAHAHAHA MAM NUDLE I SEXTAPE TEJ BLONDYNY CO U MAGICALA BYŁA
Jaki silnik byście polecili + może mieliście z nim jakieś problemy, których na pierwszy rzut oka nie było widać?
Na przykład wysokie koszta wymiany rozrządu itd.
#pytanie #motoryzacja #bmw #samochody
Już napisałem, podoba mi się. Choruję na nią, ogólnie lubię, korzystać z rzeczy, które mi się podobają.
Jak kupujesz sobie ubrania, albo telefon, to wybierasz ten, który Ci się nie podoba? ;)
Serwis tego potwora to jakieś nieporozumienie. Tarcze klocki przód około 5k. Teraz coś z silnikiem. Używany to kwota 50k.
Ja mam F31 w Touringu + MPakiet , fura zajebista, standardowe wymiany + np. amory. Radość z jazdy i komfort wiadomo, mimo, że to diesel, ale wystarczy włączyć tryb Sport i kto jeździł ten wie jak to potrafi zapier... szybko przyspieszać. (。◕‿‿◕。)
@Yakooo: w dieslu 2.0 drogi rozrząd, po za tym auto jak auto. Licz się z większymi kosztami serwisu bo to bmw, silniki powyżej 2 litrów z automatu również będą droższe w eksploatacji. Ludzie raczej odradzają xdrive w bmw ze względu na awaryjność.
Reszta to tyle co w każdym aucie.
Największy plus to fajne automaty zf, osobiście gdybym miał kupić takie bmw
Jakbym szukal dla siebie to raczej szukałbym polifta z silnikami o oznaczeniu B. No i nie bralbym xDrive'a pod uwagę bo to nic specjalnego a jak
Za informację z xdrive dzięki! Zapamiętam.
@Yakooo: jak byłem na etapie przeglądania f31 to osobiście szukał bym przedlifta z 2.0d. Oglądałem filmy i gadanie, że w polifcie jest lepszy rozrząd to bzdura, praktycznie niczym się nie różnią pod względem części, tylko blokady są inne
Silnik mialem niby też ten "najgorszy" 328i ale nic się nie psuło, rozrząd wymieniłem i
Wstawaj zesrales sie
W większości silników zakładasz nowy pasek, napinacz i pompę wody. Tutaj stety niestety trzeba ściągnąć miskę, pokrywę zaworów, skrzynie biegów, przednie zawieszenie itd.
Otrzymujesz za to silnik uszczelniony od góry do dołu, z nowymi podkładkami pod wtryskiwacze, wymienionym uszczelniaczem wału, napędem pompy oleju, nowym olejem jak i filtrem, sprawdzonym kołem dwumasowym, łącznikiem elastycznym wału i
@Yakooo: mam taka 2.0d 184km w automacie. Kupilem 3 lata temu jak mial 120 000, teraz mam 180 000, przez ten czas zmienilem tarcze i klocki, olej w skrzyni, olej i filtry zmienim co 10 000. Srednie spalanie 6,5-7 litrow. Jak kupisz gruza to bedzie sie psuc. Pytaj o co chcesz. Ja zakupu nie