Aktywne Wpisy
Dobry wieczór . Moj znajomy jechał po pijanemu miał 3 promile we krwi ,nikogo nie zabił całe szczęscie ..to jego pierwszy raz . Wykopki napiszcie mi jaki jest scenariusz możliwy co do jego osoby#a-----l#wypadek#
Kupilem chate po starej babci i ciągle przychodzi do mnie czarny kot, różowa mówi abym przeganiał bo będzie szczać w ogrodzie, a mi go trochę szkoda jednak.
#motoryzacja #bmw
Komentarz usunięty przez autora
@Palladyn400: o k---a jeszcze gorzej niż w katalogu, to wygląda jakby Tobi King Leganze przerobił. (-‸ლ)
@Kroledyp: O, prawdziwy fanboj bawarsko chińskiej motoryzacji. Do tego małoletni. Kiedy uzbierasz na swojego pierwszego gruza?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Palladyn400: Ale co to jest ( ಠ_ಠ)
@Kroledyp: e60 się nigdy nie opatrzyło i dalej wygląda jak g---o
co innego ta 7 opa
@Kroledyp: czyli za 20-30 lat to będzie coś powszechnego na polskich drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kroledyp: xD największy paździerz segmentu swoich czasów.
Mnie najbardziej fotele zachwycają bo są mega wygodne. I nie to, że to jakieś kubełki wymyślne z milionami poduszek. Po prostu siedzi się jak na kanapie wygodnej ;p
@Bubele: to jest nowa 7 i tak właśnie dochodzę do wniosku, że spełnia swoje zadanie i wywołuje kontrowersje. Podoba mi się Pontiac Aztek, Mercedes W210, E65 i E60. A
@fredperry: Chińczyków co to będą kupować bardzo z tego powodu wszystko jedno. a ty i tak będziesz wzdychał do takiego za 15 lat, tylko ze stanow i r---------o. chociaż kto wie czy polscy handlarze nie zaczną w końcu z Chin ściągać złomu bo chyba już większość globu przez nich przetrzepana.