Aktywne Wpisy

NijuGMD +1302
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +17
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

#motoryzacja #bmw
źródło: comment_1673038895sHz4KKMybF9x8UiVkXwbuD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kroledyp: O, prawdziwy fanboj bawarsko chińskiej motoryzacji. Do tego małoletni. Kiedy uzbierasz na swojego pierwszego gruza?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Palladyn400: Ale co to jest ( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1673053002gzynxcrVV23dF0D2gM0fJf.jpg
Pobierz@Kroledyp: czyli za 20-30 lat to będzie coś powszechnego na polskich drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kroledyp: xD największy paździerz segmentu swoich czasów.
Mnie najbardziej fotele zachwycają bo są mega wygodne. I nie to, że to jakieś kubełki wymyślne z milionami poduszek. Po prostu siedzi się jak na kanapie wygodnej ;p
@Bubele: to jest nowa 7 i tak właśnie dochodzę do wniosku, że spełnia swoje zadanie i wywołuje kontrowersje. Podoba mi się Pontiac Aztek, Mercedes W210, E65 i E60. A
@fredperry: Chińczyków co to będą kupować bardzo z tego powodu wszystko jedno. a ty i tak będziesz wzdychał do takiego za 15 lat, tylko ze stanow i r---------o. chociaż kto wie czy polscy handlarze nie zaczną w końcu z Chin ściągać złomu bo chyba już większość globu przez nich przetrzepana.