Aktywne Wpisy

zlotybrek +20
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
HakunaMattatta +38

Dziwna sprawa. Tak mi tętno wywaliło, że ledwo do domu dojechałem A miała być dwa razy dłuższa przejażdżka. Pewnie przez zmiany w diecie. No nic, może w niedzielę będzie lepiej.
#rowerowyrownik #ruszwroclaw #cube #bojowkacube #gravel
Skrypt | Statystyki
Co ci mogę powiedzieć to że partnerka na keto już od dwóch lat, spodobało się, przestawiła się, jest git, waga porządana, wyniki też...ale n---------ć jakieś treningi na adaptacji?
Byłem na keto pół roku, pomimo wyników jednak nie obgonilem tematu pieczywa chlebkiem białkowym więc wróciłem do węgli ale jakiekolwiek próby robienia czegoś ponad codzienny standard wstan-pracuj-zrelaksuj-spij w adaptacji to był dramat...
Nie pamiętam
...keto to jest dobra droga...
...warzę ponad 10 lat, miałem 500L piwa w butelkach (nawet nie w kegach) w sezonie, jest ciężko z alko a tym bardziej z piwem, ja nie dałem rady bo jestem za słaby ale wiem że się da bo