@Przegwin pod warunkiem że dostaniesz świeże czyli jakieś 30% szans. Oferta normalna to dla mnie dla zapchania mordy tylko, ale śniadaniowe rzeczy z wieprzowina są pyszne
@Soothsayer: raz wziąłem jakiegoś mufina z jajkiem to jajko tak smakowało, że na żygi mnie brało. W sumie jednak dwa razy. Pierwszy i ostatni. Że śniadaniowej dla mnie top to kajzerka wieprzowa de lux i placek ziemniaczany.
@mynameis60 ale kanapki już chyba nie leżą całe złożone czy leżą? Ja ja robiłem w mc to taka bułka od muffiny leżała w podgrzewaczu więc nawet jak zamówię custom to nie zrobią mi nowej bułki, chyba że się wrócę do nich i zesram, ale musiałbym to robić w jakiś 70% przypadków, dlatego przestałem jeść w mc, a dzisiaj no to wyboru za bardzo nie miałem
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Czasami wykopki wyśmiewają patriotyzm gospodarczy, ale zobaczcie na top 15 wpłat - same polskie firmy. Żadne DHLe, T-mobile czy Redbulle. Oni wpłacają na akcje u siebie.
źródło: comment_1672994042P4AnlTwkKQ5ZIQNNpgR5ZB.jpg
PobierzŻe śniadaniowej dla mnie top to kajzerka wieprzowa de lux i placek ziemniaczany.