Aktywne Wpisy

maniel +211
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
czerwonykomuch +97
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

#mechanikasamochodowa #volkswagen #elektronika
Może zabezpieczenie, odpinałeś je?
Awaria pewnie wynika z jakiegoś problemu z zasilaniem, może kondensatory padły. Może zimne luty.
Starsze radia miały kod, który po odpięciu zasilania trzeba wpisać odpowiednią kombinacją przycisków, aby odblokować radio. Takie zabezpieczenie przed kradzieżą, bez kodu teoretycznie radio jest bezużyteczne.
Płytka radia tez wygląda spoko, kondensatory całe
Dołączę do dyskusji, bo jestem właścicielem tego Passata i opiszę szczegółowo przebieg mojej analizy i próby naprawy.
Otóż wykonywałem czynności, które opisał właśnie japko. Doładowałem akumulator, sprawdzałem bezpieczniki oraz wymontowałem radio. Sprawdziłem całą płytkę, i nie widziałem żadnych uszkodzonych części, radio wygląda luks od technicznej strony. Zostawiłem w domu radio by sprawdzić, czy temperatura ma wpływ na działanie. Podpiąłem z powrotem do Passata i niestety dalej
źródło: comment_1673003214Mt2JpF3VdKxXc8cLWQzD6L.jpg
Pobierz@kubapolice: Tak to działa, ekran w desce rozdzielczej się wyświetla, oświetlenie wewnętrzne jedynie działa tylko z przodu, z tyłu w ogóle. Przy włączonym silniku reszta rzeczy działa oprócz radia.
Myślę że będę musiał się rozejrzeć za tym VCDSem
Wyjmij żarówki oświetlenia z tylu.