Wpis z mikrobloga

Zamiast bawić się w ludźmi na imprezie to gościu klepie wpisy broniące PiSu xD

@Kryspin013: Bo wcale mikroblog nie był zawalony o 2 w nocy ideologicznym ujadaniem na temat opasek.

Neuropki zamiast się bawić produkowały tęczowe wpisy aż się kurzyło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale to jak ktoś inny coś napisze, to już jest źle. Typowa wasza hipokryzja.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Gamtaro2: Widzę, że lewicowe wykopki są pierwsze do pisania komentarzy pod tematem. Ale fakt - to co produkują to raczej hejterskie ujadanie niż "dyskusja".

PS. I nie, nie twierdzę że LGBT = nazizm.
Nazizm to nazizm, a LGBT to LGBT.

Zauważam natomiast, że lewica na potęgę stosuje te same tendencje i zjawiska społeczne, co każdy ideologiczny reżim w przeszłości.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: Typie, porównujesz flagę tęczową to swastyki, po co ja mam z czymś takim merytorycznie dyskutować? Szkoda mojego czasu, mógłbym równie dobrze wchodzić w debatę z kotem cierpiącym na padaczkę.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: chłopie, porównałeś homoseksualistów do nazistów i Ty serio myślisz że po czymś takim ktoś będzie poważnie traktował Twoje "merytoryczne argumenty"? Zobaczyliście opaski z tęczą i dostaliście szału, przecież to jest absurd.
  • Odpowiedz
Zauważam natomiast, że lewica na potęgę stosuje te same tendencje i zjawiska społeczne, co każdy ideologiczny reżim w przeszłości.

@Mr--A-Veed: Ty natomiast na potęge stosujesz taką samą narrację i takie same figury retoryczne jakie stosował każdy ideologiczny wazon
- wsadzanie wszystkich do jednego wora
- pokazywanie tych złych z tego wrednego LGBT, kontra my lepsi czyli oczywiście nie "zmanipulowani" wredną ideologią LGBT
- wszyscy inni się mylą, tylko ja
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: Dyskusja z kimś kto ma tak wysokie mniemanie o sobie jak Ty jest bez sensu, nieważne co się napisze, Ty i tak stwierdzisz że jesteś najmądrzejszy, że jesteś poszkodowany (syndrom oblężonej twierdzy bardzo bije od Ciebie) i w ogóle wszędzie to lewactwo, choć większość wypowiadających się w tym wątku, w tym ja, to centryści. Jeszcze żebyś potrafił dostrzec swój absurdalny tok myślenia, to by mi się chciało z Tobą
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed:

Bo trudno się dyskutuje o niewygodnych faktach?

Przede wszystkim dlatego, że szczam spienionym moczem na twoje fantasmagorie i mi się nie chce, mogę co najwyżej skwitować to szyderstwem, bo nigdy nie czułem, że szkoda czasu na wyśmianie bezmiaru ludzkiej głupoty.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: śmiejemy się z ciebie bo jesteś za głupi by jakakolwiek argumentacja do ciebie przemówiła.
Gdybys miał iq choć trochę wyższe niż te od buta z lewej nogi, nigdy nie wysralbys takiego porównania.

Jak umiesz czytać to zapraszam do lektury - „paradoks tolerancji K.Poppera”, tam jest dokładnie wytłumaczone dlaczego twoje żałosne wysrywy są warte tyle co zeszłoroczny śnieg, a ich wartość argumentacyjna to dosłowne zero.
  • Odpowiedz