Aktywne Wpisy
ATAT-2 +99
Dajcie mi pracę, ale zdalną, żeby 'wyciszyć umysł' i obijać się w domu xD
PS
'Liderka zespołu' to ciekawe doświadczenie zawodowe
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #praca #pracbaza
PS
'Liderka zespołu' to ciekawe doświadczenie zawodowe
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #praca #pracbaza
źródło: image
Pobierz
CheekiBreekiBandito +245
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz

Zamiast bawić się w ludźmi na imprezie to gościu klepie wpisy broniące PiSu xD
źródło: comment_1672569974IhzcrhTeXWkyiMQAxVMCdO.jpg
PobierzWy na lewicy uwielbiacie wprowadzać lekceważący ton.
Zapytałem wprost po co robić ideologiczną propagandę na
@Kryspin013: Bo wcale mikroblog nie był zawalony o 2 w nocy ideologicznym ujadaniem na temat opasek.
Neuropki zamiast się bawić produkowały tęczowe wpisy aż się kurzyło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to jak ktoś inny coś napisze, to już jest źle. Typowa wasza hipokryzja.
PS. I nie, nie twierdzę że LGBT = nazizm.
Nazizm to nazizm, a LGBT to LGBT.
Zauważam natomiast, że lewica na potęgę stosuje te same tendencje i zjawiska społeczne, co każdy ideologiczny reżim w przeszłości.
@Mr--A-Veed: Porównywanie tęczy do nazizmu. MERYTORYCZNA ARGUMENTACJA XD
@Mr--A-Veed: Ty natomiast na potęge stosujesz taką samą narrację i takie same figury retoryczne jakie stosował każdy ideologiczny wazon
- wsadzanie wszystkich do jednego wora
- pokazywanie tych złych z tego wrednego LGBT, kontra my lepsi czyli oczywiście nie "zmanipulowani" wredną ideologią LGBT
- wszyscy inni się mylą, tylko ja
Przede wszystkim dlatego, że szczam spienionym moczem na twoje fantasmagorie i mi się nie chce, mogę co najwyżej skwitować to szyderstwem, bo nigdy nie czułem, że szkoda czasu na wyśmianie bezmiaru ludzkiej głupoty.
Gdybys miał iq choć trochę wyższe niż te od buta z lewej nogi, nigdy nie wysralbys takiego porównania.
Jak umiesz czytać to zapraszam do lektury - „paradoks tolerancji K.Poppera”, tam jest dokładnie wytłumaczone dlaczego twoje żałosne wysrywy są warte tyle co zeszłoroczny śnieg, a ich wartość argumentacyjna to dosłowne zero.