Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrX1: @PiotrX1: uprawnienia nadaje UDT, masz normalnie kurs i egzamin państwowy. Może u Ciebie na wiosce Janusz dobrodziej przymknął oko, ale z wózkiem jest jak z prawem jazdy, są wymagania do spełnienia. I lepiej tym nauczyć się jeździć, bo wywalić paletę za grube monety może nie być przyjemne.
  • Odpowiedz
@WozkowyUDT: na magazynie też ktoś robić musi,nie wszyscy będą klikać wkakuter,porobi sobie chuop różne uprawnienia,i będzie w pracy przebierał,bo młode pokolenie nie nadaje się do takich prac,a są społecznie niezbędne.bez np jutuberow w interneach przeżyjesz,ale bez wody w kranie,albo bułek rano to raczej ciężko.
  • Odpowiedz
@WozkowyUDT: a ja mam dwóch znajomych pracujacych w Niemczech jako elektrycy na targach messe.z elektryka nie ma to nic wspólnego,przepijają tylko stoiska bo cały czas zmieniaja się wystawcy, i pilnują działania wszystkiego.I 20 eurosow na godzinę.kapuche mają bardzo dobra z tego,praca caly rok.
  • Odpowiedz
@Tom8: Akurat w niemczech elektrycy i spawacze dobrze zarabiaja, ale w polsce to masz patole na calego. Gosc, co zalozyl temat pojdzie na wozkowego i nim juz zostanie... Juz lepiej jakas szkole zrobic, jak jest mlody. Na swoim magazynie zaraz bede zarabial 4300, a po paru miesiacach 4400 netto. Takie pieniadze sa nieosiagalne dla wiekszosci operatorow i to w zasadzie jest juz moj szczyt mozliwosci, a ja mam spore doswiadczenie
  • Odpowiedz