Aktywne Wpisy

curiousboi +82
wczoraj bylem na randce takiej luznej z typiarą co ja poznalem tydzien wczesniej, zaczela mowic o swoim byłym
gość pochodził z okolic tarnowa z jakiejś mega wichury, nie umiał posługiwać się sztućcami (jadl tylko k---a łyżką xD), jak go wzięła w rodzinne strony i przypadkowo miał coś przeczytać z kartki/internetu to mowila ze widac bylo po ruchu ust jak składa sylaby XD typiara 2003 rocznik a on był 7 lat starszy
wisienką na torcie
gość pochodził z okolic tarnowa z jakiejś mega wichury, nie umiał posługiwać się sztućcami (jadl tylko k---a łyżką xD), jak go wzięła w rodzinne strony i przypadkowo miał coś przeczytać z kartki/internetu to mowila ze widac bylo po ruchu ust jak składa sylaby XD typiara 2003 rocznik a on był 7 lat starszy
wisienką na torcie
źródło: 5df5cd326f20f68e8457af9d1bfaa0c8c69e0140b09fecae3c0d160e5981ad86,w800.jpg
Pobierz
Ciortas +131

EDIT: proszę o plusa dla tych, którzy chcą być zawołani
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Te artykuły też!
https://www.google.com/search?q=co+dok%C5%82adnie+sprawia%2C+%C5%BCe+m%C4%99%C5%BCczyzna+si%C4%99+podoba+kobiecie&oq=co+dok%C5%82adnie+sprawia%2C+%C5%BCe+m%C4%99%C5%BCczyzna+si%C4%99+podoba+kobiecie&aqs=chrome..69i57.5108j0j9&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Chcę podkreślić, że nie uważam się za jedynego, który wie co pociąga kobiety. Są grupy, które dokładnie wiedzą to, co ja żeby odnieść sukces, zarobić na tej wiedzy, prezentują to, ale nie opisują tych chłopów.
Z kolei