Wpis z mikrobloga

W najbliższym czasie napiszę wam jaki jest ideał mężczyzny w oczach dużej części kobiet. Część może wie, ale jedynie gdzieś podświadomie i nie potrafiłaby tego opisać. Spora część w ogólne nie zdaje sobie z tego sprawy, a rzadko się o tym mówi. Część z was myślę, że się zdziwi ;)

EDIT: proszę o plusa dla tych, którzy chcą być zawołani

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moll: Ujmę to tak, jeszcze nigdzie w telewizji, internecie nie widziałem żeby ktoś głośno wyartykułował to co dokładnie sprawia, że mężczyzna się podoba, a często są to jakieś ogólniki typu ,,muhh zaradny, silny"
  • Odpowiedz
@Glimpse0fTheFuture: a Ty dasz zlotą receptę, taką co zadziała w 10 przypadkach na 10 i jak się coś rypnie to bierzesz za to pełna odpowiedzialność wobec kolegów, którym to zaserwujesz?
  • Odpowiedz
@moll: dotychczas jedynie czytałem, że pożądany mężczyzna to taki, który dobrze wygląda, ma fajną pracę, opiekuje się dziećmi, pomaga w obowiązkach domowych. To bezpieczne podejście do tematu, ale ja się w to ,,wgryzę"

Chcę podkreślić, że nie uważam się za jedynego, który wie co pociąga kobiety. Są grupy, które dokładnie wiedzą to, co ja żeby odnieść sukces, zarobić na tej wiedzy, prezentują to, ale nie opisują tych chłopów.

Z kolei
  • Odpowiedz