Aktywne Wpisy
dddobranoc +266
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
@jaroty: Nie wątpię. Przypuszczam, że Tyskie też ma dobrą opinię u przynajmniej kilku milionów Polaków, których wszystkie wymagania spełnia w 100%.
Nie umiesz przyjąć do wiadomości, że może istnieć lokal podający świeże jedzenie w rozsądnych pieniądzach, dla ciebie każdy bar mleczny to syf, i jeszcze te wyliczenia. Chłopie, uprawiasz jakieś durne damage control żeby się dowartościować albo sam masz food trucka xD
Poznaniacy na pewno będą kojarzyć "dziadka", gdzie ludzie wręcz czekają na
BTW, gdybyś czytał ze zrozumieniem, to może nie zinterpretowałbyś moich słów
w ten sposób.
Nie za bardzo rozumiem czemu czepiasz się tych "wyliczeń" (ja je nazywam "przykładami"), ale jeśli przykłady nie są dla Ciebie argumentacją to już nie mój problem ¯\_(ツ)_/¯
Popieram każdy lokal gdzie można zjeść tanio, smacznie i zdrowo, po prostu nie zaliczyłbym barów
@Mirkosoft: Masz na myśli "Chef-a", czy jest też jakiś inny? Chef to świetny film, ale jeśli jest też coś innego to chętnie obejrzę.
Ale autorowi wątku chodziło głównie o to, że food trucki minęły się z celem, w jakim powstały, czyli szybkim niedrogim jedzeniem, które można złapać i iść dalej :d
https://www.wykop.pl/wpis/69715523/#comment-247485639
A nawet gdyby faktycznie celem foodtrucków było tanie jedzenie to co byłoby w tym dobrego?
No bo złapać do ręki jakieś byle co i pójść dalej też można.
Są zapiekanki, budy na dworcu, itp.
Ale chyba lepiej mieć dostęp do jedzenia dobrej jakości i mieć wybór, niż jeść burgera jak z dworca w latach 90?
Profil cenowy składników w Polsce
Naprawiłem za ciebie
Tak w sumie, to by się mogło nawet sprawdzić :)
@LebronAntetokounmpo: xD