Aktywne Wpisy
dddobranoc +266
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
@Kazach_z_Almaty: Bo minęło kilka lat od korwina masakratora i część tych kuców już wypróbowała niewidzialną rękę w januszeksach
@LebronAntetokounmpo: ale burger może być naprawdę zajebisty, tylko lepiej wtedy sobie zrobić samemu. Palce lizać, a wychodzi taniej.
Zodiak boży dobrem narodowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enzojabol: 10zł to kosztuje mięso do niego. Najtańsza wołowina w biedrze to 40zł za kg. NAJTAŃSZA
A
@stefan-dzierzynski: McD jest dobry na wyjazdach, bo wiesz co, jak i za ile dostaniesz. Jest bezpieczniejszym wyborem :)
@ogrod87: w Polsce B nazywają się po prostu barami :)
1. brzuch rozstrojony przez te wszystkie #!$%@? wie jak robione piwa, dwa.. cena XD jak juz musisz chlac browca co dziennie, to na bank lepiej kupowaz zwykle, a nie #!$%@? co
Komentarz usunięty przez autora
Na dworcu głównym pkp w piwnicy, w uczelnii w piwnicy, na Wilsona, na Krakowskiej, na Waryńskiej, ..
Różne zupy do wyboru, kompoty, różnego rodzaju naleśniki, pierogi, placki po węgiersku, inne dania mięsne, surówki - buraczki, kapusta, itd.
Wiem że zawsze mogłem tanio pojeść.
Pewnie takich barów było więcej.