Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4387
#!$%@? mnie to że foodtruck to w zamyśle tanie żarcie serwowane za grosze bo nie masz lokalu, kelnera i zastawy tylko kupujesz za drobne i #!$%@? na chodniku a w naszym kraju jest to tak celebrowane i trendy że hamburger w papierku w takiej ciężarowce kosztuje wiecej niż w knajpie xD
Pobierz
źródło: comment_1672222481sEBbF2HDY74dszn35DJwFB.jpg
  • 222
mi już przeszedł bzik na burgerownie i jak mam ochotę na burgera to jem w maku i tyle. Celebracja bułki z kotletem i wymyślanie jej kraftowości jest popieprzone xD

@LebronAntetokounmpo: ale burger może być naprawdę zajebisty, tylko lepiej wtedy sobie zrobić samemu. Palce lizać, a wychodzi taniej.
mnie dziwi czemu żadna z tych burgerowni nie robi naprawdę dobrych, prostych i względnie tanich cheesburgerów. Powiedzmy po 10 zł, wielkości trochę większej niż chess z maca. W USA jest tego mnóstwo a u nas ze skrajności w skrajność. Albo Mac albo kraftowy burger z #!$%@? wie czym za 30-35 zł :/ nic pośrodk

@enzojabol: 10zł to kosztuje mięso do niego. Najtańsza wołowina w biedrze to 40zł za kg. NAJTAŃSZA
A
no jak nie masz kubkow smakowych to moze i tak, ale tez nie przeginaj w druga strone. Burger z miesnej rasy krow z dobra bulka, ktory notabene kosztuje z 15zl wiecej niz ten z maka przy obecnych cenach to da mnie bardziej kuszaca opcja (choc i makusia sie #!$%@? czasem)

@stefan-dzierzynski: McD jest dobry na wyjazdach, bo wiesz co, jak i za ile dostaniesz. Jest bezpieczniejszym wyborem :)
@LebronAntetokounmpo: Albo piwo. Nachlalem sie tego kraftowego piwka, mmmhmm ipka pipka, apka, srapka, red ipa, herbaciana ipa, barley wine, nawet dziewczyna mi kiedys piwo kupila za 150 zlotych - jakas ipka amerykanska. Dobra no, ale #!$%@? nie warta ceny :D
1. brzuch rozstrojony przez te wszystkie #!$%@? wie jak robione piwa, dwa.. cena XD jak juz musisz chlac browca co dziennie, to na bank lepiej kupowaz zwykle, a nie #!$%@? co
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ogrod87: W Tarnowie znałem wiele barów mlecznych / pierogarnii, przed 2019 rokiem, gdy tam chodziłem do szkół.
Na dworcu głównym pkp w piwnicy, w uczelnii w piwnicy, na Wilsona, na Krakowskiej, na Waryńskiej, ..

Różne zupy do wyboru, kompoty, różnego rodzaju naleśniki, pierogi, placki po węgiersku, inne dania mięsne, surówki - buraczki, kapusta, itd.
Wiem że zawsze mogłem tanio pojeść.
Pewnie takich barów było więcej.