Aktywne Wpisy
Stalionnn +111
Blondynka34 +33
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Byłem dziś przejechać się z nowym pracodawcą ciężarówką, pierwszy raz od kursu jechałem normalnym zestawem z naczepą i szło mi wyjątkowo dobrze (。◕‿‿◕。) przejechałem się po autostradzie, zaparkowałem w rajce, potem wcofałem do bazy i wszystko się bezproblemowo udało. Nawet zestresowany nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A po nowym roku jadę w pierwszą trasę. Jutro dowiem się dokąd.
Fajnie jest wsiąść w coś nowszego niż 20 lat, może nie najnowszego bo zestaw z 2017 ale ilość elektronicznych bajerów jest obłędna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jazda automatem to sama przyjemność
#zycietruckera #chwalesie #tulaczkialkusa #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@staryalkus: LT i tak lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)