Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +86
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Byłem dziś przejechać się z nowym pracodawcą ciężarówką, pierwszy raz od kursu jechałem normalnym zestawem z naczepą i szło mi wyjątkowo dobrze (。◕‿‿◕。) przejechałem się po autostradzie, zaparkowałem w rajce, potem wcofałem do bazy i wszystko się bezproblemowo udało. Nawet zestresowany nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A po nowym roku jadę w pierwszą trasę. Jutro dowiem się dokąd.
Fajnie jest wsiąść w coś nowszego niż 20 lat, może nie najnowszego bo zestaw z 2017 ale ilość elektronicznych bajerów jest obłędna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jazda automatem to sama przyjemność
#zycietruckera #chwalesie #tulaczkialkusa #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@staryalkus: LT i tak lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)