Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@MarmoladaNykilor: na to wygląda. A dzieciaki trauma na długi czas, świetnie ;/
Moja córa przestraszyła się dziecka (niecałe 2 lata) przebranego na Halloween, które przyszło po cukierki (w masce z Krzyku). Wyjrzała gdzieś zza rogu jak otwierałam drzwi, przypadek. Oczywiście pierwsza reakcja było zatroskanie, przytulanie, uspokojenie a potem długo jeszcze wyrzucałam sobie, że nie przewidziałam takiej opcji. Na w szczęście w tym roku nie było żadnych traum i cieszyła się jak dzieci przychodziły.