Wpis z mikrobloga

• 1574
@szary553-g to nie jest zabawne ani trochę.

A może tak dla odmiany poprankujemy dorosłych, nie wiem, Twoja żonę?
Wbije w nocy w masce "Krzyka", z nożem w ręku kiedy będziecie leżeć na kanapie przed TV i nagram jej reakcje? Może być? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 187
@heterodewiant44: po osiągnięciu pełnoletniego wieku pozwał był starych i wsadził do pierdla albo puścił z torbami z taką akcję. Nagranie jako dowod idealne.
Dziwię się że jeszcze nikt w stanach na to nie wpadł i poszedł "na grubo" z tematem.
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: świetny wpis! Wielu rodziców podejmuje się tej roli, nie rozumiejąc czym jest ojcostwo bądź macierzyństwo. Wielu mam wrażenie , poprzez swoje dzieci przedłuża swoje dzieciństwo....
Bezrefleksyjne parcie na popularność bądź prestiż. Taki mały dzieciak ma później zaburzone wartości, bo rodzice zamiast przeprowadzać go przez emocje które się w takim dziecku dzieją, kompletnie to bagatelizują. Dziecko natomiast widzi, że beka w necie, wyświetlenia i oryginalność to jest to "o co
  • Odpowiedz
@bdg-bro: dzieci obecne od niemowlaka w sieci z całym swoim wizerunkiem. Telefon w łapie rodzica 24/7 zeby zmonetyzowac każdy moment. Ten content to dla mnie masakra- a dzieci nawet nie mam.
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: Chłopie ty chyba wszędzie w życiu widzisz same traumy, zaburzenia i problemy. Właśnie przez takie wychowywanie pod pantoflem, nie konfrontowanie ich z rzeczywistością tylko wtłaczanie im do głowy wyidealizowanego obrazu świata rodzą się późniejsze problemy, bo jak to tak, tatuś mówił ze wszyscy są przyjaźni, cieszą się ze mną itd a rówieśnicy się ze mnie śmieją albo biją?
  • Odpowiedz