Aktywne Wpisy

Dewator96 +159
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz

daniel-darcio +164
Stwierdzam ze polakom mentalnie blizej do kacapow niz do zachodniej kultury, Litwini przyszli z calymi rodzinami kibicowac swojej druzynie, a polacy wyzywac od k---w wszystko i wszystkich. Dlatego za granica nigdy sie noe przyznam ze jestem z tego kraju.
Ej k---a chdzcie sobie na mecze ligowe ktorych normalni ludzie nie sledza i robcie sobie tam sobie trzode jaka tylko chcecie, ale dla dobra Polski i Polakom przestancie jezdzic na mecze reprezentacji
#
Ej k---a chdzcie sobie na mecze ligowe ktorych normalni ludzie nie sledza i robcie sobie tam sobie trzode jaka tylko chcecie, ale dla dobra Polski i Polakom przestancie jezdzic na mecze reprezentacji
#
źródło: 1000038369
Pobierz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Sekcie smoleńskiej nie dorastają nawet do pięt
@BezDobry:
Nie szkaluj analfabetów bo sam widzisz...
W kolko spamujecie jednym zdjątkiem sprzed lat jak sie Kaczyński wkurzyl bo po raz kolejny szydzono z jego brata
Kto niby jest sekta jak nie wykopy xd w goracych widze jakies konkretne urojenia jak to regularnie na glownej sa
I pokaz mi sekciarzu gdzie to lanie ludzi na protestach bo przecież nie sa to twoje urojenia
Spoko, wiem ze mi ich nie pokazesz a dalej bedziesz wierzyl w swoje klamstwa
To gdzie te przeklejone artykułu z Radia Maryja które często można zobaczyć w płomieniach na głównej? Kilkaset sekciarzy to wyplusowało mimo że nie ma źadengo przykładu bo to tylko wasze urojenia xd
źródło: comment_16720714871VFsAODFhizWgYMGhmDBWR.jpg
PobierzBicie: https://www.rmf24.pl/raporty/raport-strajk-kobiet/news-tajniacy-uzywali-palek-wobec-protestujacych-rzecznik-tlumacz,nId,4864801#crp_state=1
Z wami nie da się rozmawiać bo kłamiecie i manipulujecie. Chociażby wymyślając choroby jak w przypadku obajtka. Nie ma sensu merytorycznie rozmawiac bo odkręcacie kota ogonem. Tak jak ty teraz. Liczbami i faktami to się was ora ale co z tego jak wszystko tuszujecie i to bezczelnie.
Rozmowa z pisowcami skończyła się gdy odpowiedzieli jakoś tak:
źródło: comment_16720814077NUmWJbEuH33q7tBN5KO2O.jpg
PobierzTu masz więcej:
https://twitter.com/zomo79454936/status/1594300367789072394
Banda ludzi po zmroku idzie na policję z tekstem „w---------ć” a gdy policjant śmie śmiać zrobić pisk gazem jest histeria o zomo…
Zobacz sobie dla porównania inne filmiki z tego linku co wstawiłem.
Niby kto kogo obraża? Wystarczy mieć choc trochę inne zdanie i lecą teksty o pluciu, pisowcach i inne wyzwiska. Czym wy się różnice od typa „coś pedział
Teksty o pluci na was nie pojawiły się od razu i nie bez powodu.
Prezentujecie poziom jak na obrazku który wkleiłem plus widać to nawet po twoich wypowiedziach tutaj- wjechałeś z mordą. Więc w sumie sam potwierdzasz, że nie ma co podchodzić do was jak do normalnego partnera w rozmowie. Zresztą wyżej już ludzie to wyjaśnili to nie będę się