Aktywne Wpisy

LukaszTV +185

AcyX +241
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie

Frustracja z powodu braku programu i pomysłu na przyszłe rządy w połączeniu z brakami intelektualnymi powoduje, że chcąc wypowiedzieć się w jakiejś sprawie, adwersarz może jedynie wykrztusić z siebie kilka obelg (╥﹏╥)
@BezDobry: frustrację to my mamy z oglądania bezgranicznego zbydlęcenia tej obrzydliwej bandy faszystów która teraz rządzi i oglądania ludzi którzy tego gówna bronią. W III Rzeszy broniliby
Polecam się zainteresować dlaczego Polacy tak bardzo was nienawidzą i czym sobie na to zasłużyliście.
Trzymajcie się własnej sypialni, to i nienawiść się skończy.
Skąd ty wziąłeś taki wniosek? Kto niby lekceważy te pisowskie q... ?
@krisszschtoff: dzięki za podsumowanie tego konta, trzeba dodać notatkę
Pis jest odpowiedzialny za 200 tysięcy nadmiarowych zgonów, tego nie zrzucisz na opozycję.
@BezDobry: ale jak się pięknie dowartościują wszyscy, znowu będą mogli czuć się lepsi
Komentarz usunięty przez moderatora
@BezDobry: Właśnie tym są wyborcy PiS.