Aktywne Wpisy
Mircy z #tinder Korzystał ktoś z kursu Zintegrowana Męskość i może podzielić się swoją opinią? Brałem dzisiaj udział w webinarze i gość chce za to szkolenie 1500 PLN i jest to niby promocja 50% ceny. Nie wiem czy warto wydać kasę na coś co nie jest tego warte #kiciochpyta

cheture +10
serio ktoś używa jeszcze czegoś takiego jak piżama a nie po prostu starej koszulki i gaci

wiesz, nie o to mi chodziło żebyś poparł imperatora. A o zwrócenie uwagi na braki intelektualne ludzi posługujących się tymi durnymi sloganami ¯_(ツ)_/¯
Chyba nie puściło cię jeszcze. O co ci chodzi? Bo w twojej wypowiedzi jest tyle sensu i treści co w tych ośmiu gwiazdach ¯_(ツ)_/¯
Nie bardzo jest do czego się przyczepić, co? To trzeba użyć całego intelektu i... Obrazić ¯_(ツ)_/¯
Ważne, że chciałeś odpowiedzieć na mój wpis (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1672044371hPjpHgPeJlH067fwZQzUP9.jpg
PobierzO to jest właśnie kolejny dobry przykład.
Frustracja z powodu braku programu i pomysłu na przyszłe rządy w połączeniu z brakami intelektualnymi powoduje, że chcąc wypowiedzieć się w jakiejś sprawie, adwersarz może jedynie wykrztusić z siebie kilka obelg (╥﹏╥)
A więc obelżywe transparenty, komentarze w internecie (takie jak pod moim wpisem) i brak jakiegokolwiek programu i pomysłu na Polskę to wina aktualnego reżimu... No to się może klei... komuś z IQ na poziomie 13 - 15 latka (╯︵╰,)