Aktywne Wpisy

Krznl +80
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +77
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

René Goscinny i Albert Uderzo to dwójka komiksowych twórców, których raczej nie trzeba nikomu przedstawiać. Każdy bowiem doskonale powinien kojarzyć ich wspólne kultowe dzieło, jakim były przygody pewnych niezwykłych Gali. Obaj panowie mają jednak w dorobku jeszcze jedną godną uwagi pozycję. Jest nią album Luc Junior, który pojawił się na naszym rynku nakładem wydawnictwa Egmont.
#recenzja #komiks #komiksy #komiksnadzis #comics
źródło: comment_1671961428Keu2FTccb96Se1hFsB1x3Q.jpg
Pobierz