Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +68
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Wojciech_Skupien +760
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

Nie jest to jeszcze czas na podsumowanie roku ale zdecydowanie mogę ten rok podpisać jako kamień milowy ogarniania tego, co kiedys funkcjonowalo w mojej świadomości jako częścią mojego charakteru, cecha definiująca moją osobę. Otóż nie. Zaburzenia wszelakie to suka, ale te niepozorne to suki najwieksze.
Jakby się ktoś zastanawiał, czy warto nad sobą pracowac i czy można to robić bez farmakoterapia - można, a nawet trzeba i jest to bardzo warte włożonego trudno.
10/10, polecam.
Takie tam przemyślenia po pakowaniu i ogarnaniu. A to wszystko bez nerwów.
#jatylkozapisac #przemyslenia