Dostałem skierowanie do kardiologa z adnotacją" pilne", bo pojawiły się u mnie problemy z sercem i bardzo szybko się męczę. Lvl 33, więc mocno niefajnie.
"Pilne" wedle NFZ to "na lipiec". Z Paszportem Polsatu, czyli legitymacją ZHDK to już "w styczniu". Więc jutro zapłacę 400zł (250 wizyta+150 USG serca) za wizytę prywatnie. Od ręki. Fakt podwójnego opłacania składki zdrowotnej w ramach etatu i mojej DG pominę milczeniem, bo mi jeszcze bardziej tętno skoczy.
@M_longer: uuu jakiś młody gniewny się nam zjawił, dzisiaj tylko usuną Ci posta, a zaproszenie na ochotnicze ćwiczenia wyślemy w lutym. Ku chwale ojczyzny panie areczku
@M_longer: uuu jakiś młody gniewny się nam zjawił, dzisiaj tylko usuną Ci posta, a zaproszenie na ochotnicze ćwiczenia wyślemy w lutym. Ku chwale ojczyzny panie areczku
@Seishin widzisz, największy problem mam z tym, że mimo wykładania co miesiąc podwójnie kasy na NFZ muszę ją wyłożyć trzeci raz, żeby mieć jak najszybciej badania i wyniki.
@M_longer: zaraz przyjdzie pani Phyrexia i powie że to nieprawdą i zmyślasz, bo ona widziała w internecie na jakiejś stronce, że w Polsce czeka się na specjalistę kilka tygodni ( ͡°͜ʖ͡°)
@M_longer: Ja z zapaleniem płuc i wysoką gorączką stałem z PILNYM skierowaniem do pulmonologa - "Mogę pana przyjąć za ~3 tygodnie ale widzę, że słabo z panem to może teraz prywatnie, tyle, że nie by pan szybciej umówiony więc stawką wyższa..." i pyk 300 zł za cos co należy mi się jak psu buda. Teraz to samo państwo uważa, że należy mu się 1/4 mojego życia bo ja mam wobec państwa
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
"Pilne" wedle NFZ to "na lipiec". Z Paszportem Polsatu, czyli legitymacją ZHDK to już "w styczniu". Więc jutro zapłacę 400zł (250 wizyta+150 USG serca) za wizytę prywatnie. Od ręki. Fakt podwójnego opłacania składki zdrowotnej w ramach etatu i mojej DG pominę milczeniem, bo mi jeszcze bardziej tętno skoczy.
I ja mam iść tego kraju bronić?
#krwiodawstwo #zalesie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #polska
Ten kraj nawet nie zasluguje zeby na niego splunąć.
Ogarniesz prywatnie i duzo zdrowia zycze.
@Seishin widzisz, największy problem mam z tym, że mimo wykładania co miesiąc podwójnie kasy na NFZ muszę ją wyłożyć trzeci raz, żeby mieć jak najszybciej badania i wyniki.
@M_longer:
@lossiemkos89 ta. Dwa razy.
@ButelkaBezKaucji: To bardzo ciekawe tezy od kogos, ktory ostatnio byl aktywny rok temu na wykopie. Przejete konto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tfu na ten kraj
@M_longer: Z ciekawości jakie problemy?
@ButelkaBezKaucji: Nikt cie tu nie trzyma ,jak miałbym sie tu męczyć tak jak ty to bym spakował walizki i nara
@ButelkaBezKaucji: ale pewnie dalej tu siedzisz xD. Kisnę z takich rewolucjonistów xD
Komentarz usunięty przez moderatora