Aktywne Wpisy
VeritasEtLux +21
Drodzy moi,
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
bolS07 +44
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Masz problem ze znalezieniem dziewczyny?
( Szczere pytania do psychologów, socjologów, pedagogów, analityków)
Po prostu zmień swoje życie o 180 stopni! Musisz jedynie całkowicie zmienić cały swój świat, życie, swój system przekonań, miejsce zamieszkania, zainteresowania na co zejdzie ci nie wiecie niż kilka, kilkanaście lat więc jak widzisz, to nic wielkiego. Efekt?
Może, może, może ale to wielkie może jakaś różowa zechce wypić z tobą kawę i zjeść ciastko. Podczas tego spotkania masz podjąć intensywne próby przekonania jej, że zasługujesz na zainteresowanie. Oczywiście zanim znajdziesz różową jaka zechce cię poznać możesz przebrnąć nawet przez kilkadziesiąt takich spotkań. To oczywiście wcale, a wcale nie odbije się negatywnie na twoim zdrowiu psychicznym bo jak wiadomo mężczyzna to nie człowiek, a nawet jeśli to każdy mężczyzna jest prezesem albo właścicielem kancelarii i robi taka karierę że sobie to odbije sukcesami.
Mam pytanie do ludzi jacy studiowali psychologię lub socjologię czy są analitykami w korpo. Ja wiem że wy trzęsienie tyłkami w obawie o wasze uprawnieniami, posady i kariery i myślicie o ratach kredytu ale... Na serio wy nie widzicie, że z tym światem dzieje się coś złego? Ogrom zupełnie normalnych gości jacy jeszcze 15 lat temu mieli by rodzinny, a dzisiaj mają problem aby nawet iść z kobietą na randkę zwiększa się tak dynamicznie, że każdy inteligentny człowiek to zauważa. To nie jest niszowe, to nie jest problemik bandy przegrywów z 2010 roku.
Nikt w środowisku socjologów, psychologów, analityków tego nie widzi? A nawet jak to dostrzega to nikt nie ma odwagi powiedzieć, że to kobiety są przyczyną problemu? Nikt nie dostrzega ich postępującej demoralizacji? (To słowo demoralizacja było używane tak często i do tak nieodpowiednich sytuacji, że straciło swój sens)
Różowe przeginają pałkę, jak można to negować?
Jak można oczekiwać, że ze społeczeństwem nic się nie stanie jeśli 30% mężczyzn w sile wieku będzie prawiczkami bez rodziny i perspektyw na zmianę tej sytuacji, a w tym samym czasie ilość samotnych matek wybija poza skalę fundując swoim dzieciom masowe problemy psychiczne o osobowościowe? Halo pedagodzy! To nie jest 2005 to się robi tak powszechnie, że to ebnie!
Halo! Psycholodzy, socjologowie, historycy, analitycy. Ja rozumiem że interesują was w większości jedynie kariery i udawanie mądrzejszych niż jesteście ale nie ma wśród was żadnych idealistów? To musi wszystko "ebnąć" jak o tym pomyśle to się tego boję. Czemu nie bijecie na alarm tylko udajecie, że świat zatrzymał się w rozwoju w 2010? Czemu udajecie, że to wina mężczyzn jacy nie chcą dorosnąć? Wy zdajecie sobie sprawę co się może stać jeśli te trendy się utrzymają?
Idzie coś co nie ma analogi w dziejach świata. Czy serio uniwerku humanistyczne zamieniły się jedynie w katedry "historyków" walkujacych to co było w XIX i XX wieku i nikt nie dostrzega zmian jakie dokonały się od czasu powstania FB? Co jest z wami nie tak humaniści?
Idą zmiany jakie mogą rozwalić nas świat, a wy udajecie że deszcz pada i że chłopaczki mają się wziąć w garść. To nie zadziała.
#socjologia #psychologia #analityka #pedagogika #zwiazki #randki #logika #rozowepaski #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #639e7154b8d8e642c426eb53
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: przecież zaburzeni ludzie również żyją w związkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@costusmierdzi: wygoda
@AnonimoweMirkoWyznania: Tacy tu nie przesiadują.
@AnonimoweMirkoWyznania: tak se tłumacz swoje niepowodzenia i #!$%@?
+1