Aktywne Wpisy
Mirki jakie miejsce parkingowe będzie lepsze? Przy ścianie czy w środku. Zaznaczyłem dwa między którymi się zastanawiam. Dodam że to przy ścianie jest trochę tańsze.
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Widać, że naczytał i naśłuchał się jakiś porad od "ekspertów" z zakresu autoprezentacji, głoszących, że "twój uśmiech elementem twojego stroju, uśmiechnięta twarz podstawą pozytywnego odbioru u grupy docelowej, zróbcie coś ze swoimi wiecznie smutnymi mordami, uśmiech ma być, zobacz moje 10 porad na idealny uśmiech do filmu i zdjęcia i odczuj różnicę w tym, jak jesteś odbierany".
Dla mnie cała ta zachodnia, zwłaszcza amerykańska, kultura uśmiechu sprowadzonego głównie do autoprezentacyjnego narzędzia marketingowo-wizerunkowego to rak, ale przy nieudolnej adaptacji tego przez Sebę i absolutnie usilnej i karykaturnej wręcz próbie stosowania tego to już kolejny poziom żenady.
Ten uśmiech dodany jako zdjęcie poglądowe to i tak mu zajebiście wyszedł, normalnie to jak wszyscy wiemy jeszcze gorzej było, ale bardziej absurdalnych przykładów mi się już nie chciało szukać.
#sebcel
Komentarz usunięty przez autora
Na tej samej zasadzie działa afirmacja, mantra i modlitwa.