Aktywne Wpisy

Dorciqch +238
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz
cocklush69 +33
#blackpill
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także

źródło: comment_1671222110Ffba6MQb9r9SEkA4BFVKQn.jpg
Pobierz@cohontes: nie, tylko w samolocie, każdy ruch samolotu to od razu była panika jak leciałem ostatnio
@cohontes: bo w razie wypadku/pożaru czy cokolwiek innego autobus się zatrzyma i wysiądę, a samolot raczej ciężko wysiąść. A nawet w przypadku jakiegoś mega wypadku to raczej ciężko umrzeć a nawet jeśli to śmierć jest szybka. A w samolocie zanim spadniemy to całe życie można przemyśleć
@popierduuka: boisz się nieznanego? to może poczytaj/pooglądaj dlaczego samolot lata i dlaczego się porusza w taki a nie inny sposób?
@gunsiarz: ja wiem ale stres i tak jest... a lot ma trwać ponad 6h... chyba tam zejde
Chcesz żeby mniej bujało to siadaj jak najbliżej skrzydła ale to minimalna różnica.