Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +42
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Patrzcie wykopki ile paszy hehe
Czemu was tak ten #huel uaktywnia wyjaśnijcie mi? XD
Smak nie najgorszy a z mlekiem to ambrozja jeżeli ktoś lubi wypić jogurt pitny (bo tak to wtedy smakuje)
Przy okazji mam dokładnie wyliczone 400 kcal z wszystkimi aminokwasami,białkami, witaminami itd itp.
Elo
#jedzenie #gownowpis
źródło: comment_1671036407nyAqwr0IJtidsKH9XOhXAj.jpg
Pobierzźródło: comment_1671036763j8imJnSsGK2OkUN53IRGhk.jpg
Pobierz@OCIEBATON: Adekwatne określenie.
Mnie to tam nie rusza mogę jeść paszę. Co prawda nie dałbym rady tydzień tylko na tym jechać ale jako zamiennik jednego czy dwóch posiłków dziennie jak się nie ma czasu to git
@Impuls94: akurat jak zobaczyłem gdzie robią ten huel to za c---a bym tego nie wypił, był wrzucany artykuł pare lat temu, to już lepiej kupić białko od kfd i węgle w prochu
Komentarz usunięty przez autora
@mielonkazdzika: W kuchni za pomocą shakera, potem umieszcza w przewodzie pokarmowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)