Aktywne Wpisy
Bunch +955
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +374
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#jedzenie #gotujzwykopem
Miesiąc ma koło 30-31 dni
35 x 30 = 1000 zł
Typ nie podumał xDDDD
Jeden typ próbował przez tydzień to jeść odpadł po 3 dniach
No ogólnie to nie wygląda za dobrze to taki zagraniczny odpowiednik zupki chińskiej..
Jak jedziesz gdzieś w góry i zapomniałeś jedzenia a też nie masz go jak przyrządzić to tak na jeden góra dwa dni a potem jeszcze normalne by sobie organizmu nie zajechać...
Ale chętnie zobaczę typa
Idź z tym szajsem, bo niedługo mi #!$%@? z lodówki wyskoczy jak ją otworzę.
@Quassar: strasznie się odpaliłes co ci oni zrobili ze reagujesz z aż taka furią mimo że nikt cię nie wolał?
@Quassar: Dla mnie w sumie było spoko, jako zamiana części posiłków, których nie chciało mi się gotować. Ale jakbym miał pić tylko to, to bym nie wyrobił xd
Tzn nawet smaczne to to, ale jednak żołądek domaga się jakiegoś stałego