2 takie butelki to jest 3200kcal i nie trzeba nic gotować ani zmywac. I za 7£ dziennie chodzę najedzony ba czasem nawet przejedzony. #jedzenie #gotujzwykopem
@zsokiemowocowym: ale ja lubię gotować, a nawet i zmywać. W ogóle to lubię też zjeść dobrze. Zakupy robię za jakieś £60-70 tygodniowo i se jem jak król :3
@zsokiemowocowym: wykopki jak się zesrały znowu przez huela XD ja kupiłem za ponad 250 euro i ciągle sobie podjadam jako szybkie śniadanie lub kolacja i co? Żyje
@zsokiemowocowym: ja nie wiem jak wy się tam najadacie, probowalem tego gowna i będąc głodnym wlewalem w siebie jeden taki „posiłek” i co? Czułem się dalej dokładnie tam samo głodny, mógłbym równie dobrze szklankę wody w siebie wlać, wszystko przelatuje i organizm nawet nie zdąży tego przyswoić, przynajmniej u mnie
@zsokiemowocowym: oj, znudzi Ci sie szybkość. Zamówiłam to kiedyś na próbę i po tygodniu byłam znudzona jedzeniem tego samego (mimo różnych smaków). Ale fakt - jest to bardzo wygodne i nie trzeba przy tym gotować
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
#jedzenie #gotujzwykopem
@zsokiemowocowym: To fantastycznie.
@EnderWiggin: Witam ponownie kolegę analfabetę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To niech tego tak nie reklamują,bo właśnie wszędzie forsują to jako pełnowartościowy posiłek
2.7k poszlo do kosza.