Wpis z mikrobloga

• 268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hlebak: ale incydent kałowy w komentarzach xD z drugiej strony chłop pewnie jest średnio stabilny emocjonalnie jeżeli czuje potrzebe wylewać żale w opisie na tinderze (ja mam od tego znajomych)
  • Odpowiedz
@hlebak: Kara za mówienie prawdy kobietom. Tak się po prostu nie robi. Za to wypada zwodzić taką mamę, a po skonsumowaniu znajomości zablokować. Tak jest znacznie mniej toksycznie. Logiczne.
  • Odpowiedz
@mlodir: bo paradoksalnie dużo trudniej utrzymać ortografię rodzimego języka od tego, którego uczysz się jako kolejnego. Wynika to z jednej prostej zależności, w twoim rodzimym języku uczysz się mówić zanim nauczysz się go czytać to znaczy, że nie wizualizujesz sobie słów, w przeciwieństwie do kolejnego języka, którego uczysz się równocześnie z zasadami pisowni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@mlodir: nie są jedyni, Polacy na przykład nie potrafią w przypadki (np. piszą ludzią zamiast ludziom), co ostatnio chociażby na wykopie można znaleźć w co drugim wpisie ¯(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlodir: nie są jedyni, Polacy na przykład nie potrafią w przypadki (np. piszą ludzią zamiast ludziom), co ostatnio chociażby na wykopie można znaleźć w co drugim wpisie ¯(ツ)/¯

@Dalegor_: moje ulubione to "po za tym" i "jest wstanie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz