Aktywne Wpisy

bury256 +367
Biorę kredyt na budowę domu 464.000 zł reszta z życiowych oszczędności i sprzedaży mieszkania.
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
źródło: temp_file1450554339757712525
Pobierz
altknight1337 +546

Dzięki temu przypominam sobie wszystkie nawyki z kontroli auta w śniegu, kiedy dodać gazu aby auto wyprostować, ile kierownicą zarzucić, kiedy odpuścić hamulec aby odblokować koła. Czy policji się to podoba? Oczywiście, że nie ale ważne aby nie widzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°). Powiedzmy sobie szczerze: wolisz doświadczyć sytuacji gdy auto traci przyczepność i leci bezwładnie 30km/h po pustym parkingu czy jadąc 70km/h po drodze krajowej gdy z naprzeciwka jedzie tir.
#motoryzacja #zima #polskiedrogi #dziendobry
źródło: comment_1670834403eeDctrglQTF2LCWU9N52uw.jpg
Pobierz@Mintaa: "Nagle" trakcji nie złapiesz, natomiast dodając z wyczuciem jak najbardziej złapiesz. Wielokrotnie to robiłem.
@SzubiDubiDu
A to widocznie na tych placach gdzie ja byłem się nie znają.
Bo wszędzie mówili że trzeba jak najszybciej gaz odpuscic i nie dotykac
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobisz wtedy niechcący wahadło przypominające "scandinavian flick" i wtedy lecisz do rowu po drugiej stronie
źródło: comment_1670837487YWE0mVKHcgLxI7oDppeWIE.jpg
Pobierz@SzubiDubiDu: Na wszelki wypadek radzę pamiętać że doskonałe nawyki panowania nad autem wyrobione na placu przy 30km/h, mogą uratować Ci felgę w razie gdyby jadąc po jakimś placu przy 30km/h nagle odkleiło Ci tył.
Żeby opanować auto przy 70km/h na drodze krajowej