Aktywne Wpisy

brazowooka_eM +54
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

adamsowaanon +51
Chciałem tylko pogratulować bezdzietnym startym babom po 25tce,
Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.
Wzrost
Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.
Wzrost

źródło: comment_1670776374Ifct0ZSDc33fa2LnRfQWtG.jpg
Pobierz@Grooveer: Żadnych masek nie nosiłem i nie zamierzam, żadnej szczepionki wziewnej też stosować nie będę.
źródło: comment_1670777473AXvrk0zE66ePvWxmDnZZvm.jpg
Pobierz@Grooveer: Iodica + Zabłocka mgielka i do inhalatora. Wszystkie niezbedne minerały + jod działający antyseptyczne. Wyprowadza z każdej infekcji dróg oddechowych. Szczepionka wziewna to bujda na resorach.
No dobra to i ja co zaś udowodnię twoje wysrywy
Proszę o to pierwsze badanie zwiewnych szpryc i już The Lancet pisze że huia dają beka z ciebie xD USUNKONTO
https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(22)00480-7/fulltext ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grooveer: To Ty się wybierasz na te ćwiczenia jak przyjdzie list? Przecież tam na pewno znajdą się też niezaszczepieni i możliwe że chorzy bo mamy rekord infekcji grypopodobnych i narasta fala covida.
Ja tam podziękuję, na szczęście mam schorzenia na D/E.
Ale miłej zabawy jakby list przyszedł. xD
https://www.wykop.pl/link/6938359/szkolenie-rezerwistow-to-fikcja-zarzuca-wojsku-jeden-z-zolnierzy-po/
ty PAJACU
jeszcze chwilę temu chciałeś szczepić dzieci mimo iż sam tego już nie bierzesz a teraz wklejasz informacje że szczepionki nie działają...
hipokryzja wywalona przez sufit.
Dodaj do tego fakt że szczepienia podczas aktywnej epidemii też pomaga w mutacjach i to nie mało
To jaki jest sens tego wszystkiego?
Traktowanie ludzi okresowo terapiami genowymi?
@Grooveer: no ale skoro rachunek nie wraca po badaniach klinicznych to znaczy ze to eksperyment no chyba że badania były zakłamane albo w hui huiowe