Wpis z mikrobloga

Chciałem tylko pogratulować bezdzietnym startym babom po 25tce,
Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.

Wzrost chorób wenerycznych od ciągłego szukania lepszej kutangi.
A po 40tce spadnie wam kowadło na łeb w postaci brutalnej ściany że matką już nie zostaniecie. Na szczęście nie każda będzie w stanie tabletkom wyłączyć instynkt macierzyński, a koty i psy się znudzą.

Najszczersze gratulacje za tak wybitne wybory.

#demografia #takaprawda #przemyslenia #zwiazki #patologiazewsi #patologiazmiasta #dzietnosc #lewackalogika #zydkrecikorba

#demografia
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: nie jestem babą ale patrząc na Twoje podejście to ni dziwota, że jest tyle singielek. Na ich miejscu sam wolałbym zostać z wibratorem i depresją niż mieć Ciebie za partnera.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Och, dziękuję za troskę – naprawdę wzruszające, że tak bardzo przeżywasz życie kobiet, które nawet nie wiedzą o Twoim istnieniu.

Wyobraź sobie, że można nie mieć dzieci, nie mieć męża i nadal mieć coś, czego najwyraźniej Tobie brakuje – spokoju ducha.
Bo widzisz, „ściana” dla kobiet to często moment, w którym przestają tolerować bylejakość, potrafią zająć się sobą. A dla niektórych mężczyzn to moment, w którym dociera, że młodsze
  • Odpowiedz
@elena-mary:

Bo widzisz, „ściana” dla kobiet to często moment, w którym przestają tolerować bylejakość, potrafią zająć się sobą.

Sam nie byłbym zainteresowany grubą babą z tłustymi włosami i słownictwem jak z rynsztoku, ale większość facetów szuka po prostu miłości. Po tylu latach widać, że to jednak kobiety są tą płcią samolubną, która szuka tylko korzyści. Inaczej się to też ma do większości p0lek, bo jak tylko usłyszą jakiś obcy język
  • Odpowiedz
  • 6
rozumiem, że trzeba brać kogokolwiek, byle się rozmnożyć?

Potem powstają takie wpisy.

@kasiknocheinmal: no mając taką nadpodaż chłopów w Europie i dalej nie potrafić znaleźć i związać się to jest wybitna sztuka,

Czy zgodnie z akademią chłopskiego rozumu twierdzisz, że dziecko powoduje
  • Odpowiedz
  • 3
nie jestem babą ale patrząc na Twoje podejście to ni dziwota, że jest tyle singielek. Na ich miejscu sam wolałbym zostać z wibratorem i depresją niż mieć Ciebie za partnera.

@matt007: akurat mam babę, także nie trafiłeś
  • Odpowiedz
  • 4
Och, dziękuję za troskę – naprawdę wzruszające, że tak bardzo przeżywasz życie kobiet, które nawet nie wiedzą o Twoim istnieniu.

@elena-mary: ale ja pogratulowałem wyborów,
Dodatkowo ja mam babę od ponad 6 lat ta sama,

Wyobraź sobie, że można nie mieć dzieci, nie mieć męża i nadal mieć coś, czego najwyraźniej Tobie brakuje –
  • Odpowiedz
@elena-mary żadna kobieta i facet, która nie ma męża, dzieci, żyje sama lub samotnie nigdy nie przyzna się, że jest nieszczęśliwa. Tu płeć nie ma znaczenia. Ludzie nienawidzą przyznawać się do błędów, nie twierdzę że jedyny słuszny kierunek w życiu to 5 dzieci do 30 lat. Natomiast każdy ma swoje obserwacje, Ty możesz mieć swoje, a moje są takie że samotne kobiety po 40 sa sfrustrowane i zgorzkniałe, często nadużywają alkoholu
  • Odpowiedz
  • 2
a Ty ile masz

@mvmxks: narazie zero, z kilkoma chciałem założyć rodzinę i mieć 3-4dzieci, ale każda chciała tylko 1-2dzieci, czyli patola jak dla mnie,
Ale dalej szukam i dopne swego
  • Odpowiedz