Aktywne Wpisy

Umeraczyk +35

czasnawykopki +50
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.
Wzrost chorób wenerycznych od ciągłego szukania lepszej kutangi.
A po 40tce spadnie wam kowadło na łeb w postaci brutalnej ściany że matką już nie zostaniecie. Na szczęście nie każda będzie w stanie tabletkom wyłączyć instynkt macierzyński, a koty i psy się znudzą.
Najszczersze gratulacje za tak wybitne wybory.
#demografia #takaprawda #przemyslenia #zwiazki #patologiazewsi #patologiazmiasta #dzietnosc #lewackalogika #zydkrecikorba
#demografia
Komentarz usunięty przez moderatora
@adamsowaanon: rozumiem, że trzeba brać kogokolwiek, byle się rozmnożyć?
Potem powstają takie wpisy.
@adamsowaanon: Tryliardów. Trzymaj się prawdziwych liczb.
Wyobraź sobie, że można nie mieć dzieci, nie mieć męża i nadal mieć coś, czego najwyraźniej Tobie brakuje – spokoju ducha.
Bo widzisz, „ściana” dla kobiet to często moment, w którym przestają tolerować bylejakość, potrafią zająć się sobą. A dla niektórych mężczyzn to moment, w którym dociera, że młodsze
@adamsowaanon: a Ty ile masz?
@adamsowaanon: na co startym?
Widzę, że tu też inflacja, czy raczej w tym przypadku deflacja. Kiedyś granicą była 30, teraz 25.
Sam nie byłbym zainteresowany grubą babą z tłustymi włosami i słownictwem jak z rynsztoku, ale większość facetów szuka po prostu miłości. Po tylu latach widać, że to jednak kobiety są tą płcią samolubną, która szuka tylko korzyści. Inaczej się to też ma do większości p0lek, bo jak tylko usłyszą jakiś obcy język
@kasiknocheinmal: no mając taką nadpodaż chłopów w Europie i dalej nie potrafić znaleźć i związać się to jest wybitna sztuka,
@matt007: akurat mam babę, także nie trafiłeś
@elena-mary: ale ja pogratulowałem wyborów,
Dodatkowo ja mam babę od ponad 6 lat ta sama,
@mvmxks: narazie zero, z kilkoma chciałem założyć rodzinę i mieć 3-4dzieci, ale każda chciała tylko 1-2dzieci, czyli patola jak dla mnie,
Ale dalej szukam i dopne swego
@whiskas: ale dużo dużo rzadziej niż bezdzietne baby co szukają do 40tki ideału,
A potem już jest za późno.
nie ma żadnej ściany lol
@ReinmarBielawa: ale to szczera pochwała, prosto z serca, po latach obserwacji klaczy w wielu krajach "zachodu"