Wpis z mikrobloga

Nieudolna próba obronienia swojej tezy->brak argumentów, więc żądanie źródła->xD

@semperfidelis: ale z czym ty chcesz dyskutowac? rzucasz jakies bzdury bo twoi znajomi to...
masz konkretne badania to im nie zawierzasz i umniejszasz. przez kogo chcialbys miec fundowane badania zebys nie uznal ich za falszowane? bo uprzedzam ze za darmo nikt nie pracuje
  • Odpowiedz
Na tym polega nauka

@semperfidelis: nie, na tym nie polega nauka. nauka polega na powtarzalnych wynikach badan popartych miarodajnymi badaniami. jak na lekarza to ktos chyba nie uwazal na evidance-based medicine
  • Odpowiedz
@sezzart: Nauka polega na różnych koncepcjach w tej samej sprawie. Te, które się sprawdzą stają się evidence based.

Nic, nigdzie nie napisałem na temat moich znajomych. Dla ciebie są to bzdury, a dla mnie bzdurami może być artykuł sponsorowany przez głównych dyrygentów orkiestry pod nazwą „szczepienia na covid są dobre, sprawdzone i bezpieczne”. Pozwól więc, że podejdę do tego sceptycznie dodatkowo zważając na fakt, że na samym początku pandemii lancet,
  • Odpowiedz
@Grooveer: a to ten sam Lancet co mówił że po jednej jednodawkpwej i po dwóch dwudawkowych będziesz bezpieczny na lata a może i na całe życie?! Widząc że jesteśmy przy czwartej a co poniektórzy przy piątej to ma jakich to danych były robione tamte stwierdzenia?’

Lubisz pracować za darmo,co nie?!
Taniej cię wyjdzie usunięcie konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grooveer: już ci to mówiłem
Przytaczasz Lanceta czy Nature tylko kiedy jest ci to wygogodne dla twojej darmowej (już) propagandy
Skoro ich czytasz to nie mogło ci uciec to o czym wspominam no chyba że noe chcesz tego widzieć i już raz zostałeś zdemolowany bo podałem źródło ale tym razem nie będę twoim kelnerem
  • Odpowiedz
Nauka polega na różnych koncepcjach w tej samej sprawie. Te, które się sprawdzą stają się evidence based

@semperfidelis: tak dziala eksperymentalizm, czyli to czym podobno tak bardzo sie brzydzisz, bo przeciez jak mozna podawac ludziom "niesprawdzone" szczepionki

artykuł sponsorowany przez głównych dyrygentów
  • Odpowiedz
@sezzart: Wszystko, co miałem do powiedzenia to powiedziałem. Reszta to głupia przepychanka. Mozemy teraz bić sie na źródła, ale po co? Ja jedynie napisałem, ze mam swoje spostrzeżenia wsparte swoimi obserwacjami. I tyle. Nie podoba mi sie wyciąganie wniosków na podstawie badań finansowanych przez ludzi, którzy we wszystkich mediach zapewniali to i owo, z czego spełniło sie całe nic. A to, ze badania publikowane sa w miejscu, ktore zostało skompromitowane
  • Odpowiedz
no właśnie nie przypominam sobie takiej sytuacji. Wy szury przytaczacie w tej kwestii Horbana z tego co widziałem.

@Grooveer: chyba miałeś na myśli Hałata wielkiego lekarza człowieka Polaka szurze kowidowy

Masz
  • Odpowiedz
każdy sobie może napisać i wymyślić taki wysryw. Daj dowód, że jesteś lekarzem.

@Grooveer: ty nie jesteś lekarzem a rzygasz wysrywami trollu
USUNKONTO biedoto umysłowa
  • Odpowiedz