Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +47
#turboobrazki Tallinn to jakby ktoś wziął bajkowe miasteczko z książki i przeniósł je w XXI wiek. Tylko że tutaj wszystko jest prawdziwe.
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno
źródło: Gt5ygh6W0AAbPcG
Pobierz
fsfdjf +17
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf

#koronawirus #covid19 #szczepienia
źródło: comment_1670659544dVxaR3QTkiN7SacjvxAcsl.jpg
Pobierz@semperfidelis: ale z czym ty chcesz dyskutowac? rzucasz jakies bzdury bo twoi znajomi to...
masz konkretne badania to im nie zawierzasz i umniejszasz. przez kogo chcialbys miec fundowane badania zebys nie uznal ich za falszowane? bo uprzedzam ze za darmo nikt nie pracuje
@semperfidelis: nie, na tym nie polega nauka. nauka polega na powtarzalnych wynikach badan popartych miarodajnymi badaniami. jak na lekarza to ktos chyba nie uwazal na evidance-based medicine
Nic, nigdzie nie napisałem na temat moich znajomych. Dla ciebie są to bzdury, a dla mnie bzdurami może być artykuł sponsorowany przez głównych dyrygentów orkiestry pod nazwą „szczepienia na covid są dobre, sprawdzone i bezpieczne”. Pozwól więc, że podejdę do tego sceptycznie dodatkowo zważając na fakt, że na samym początku pandemii lancet,
…
Lubisz pracować za darmo,co nie?!
Taniej cię wyjdzie usunięcie konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przytaczasz Lanceta czy Nature tylko kiedy jest ci to wygogodne dla twojej darmowej (już) propagandy
Skoro ich czytasz to nie mogło ci uciec to o czym wspominam no chyba że noe chcesz tego widzieć i już raz zostałeś zdemolowany bo podałem źródło ale tym razem nie będę twoim kelnerem
@semperfidelis: tak dziala eksperymentalizm, czyli to czym podobno tak bardzo sie brzydzisz, bo przeciez jak mozna podawac ludziom "niesprawdzone" szczepionki
@semperfidelis: cos wiecej masz do powiedzenia? czy jak wyzej, nie prosic o linki zrodla i komenatarze? :)
@Grooveer: chyba miałeś na myśli Hałata wielkiego lekarza człowieka Polaka szurze kowidowy
Masz
@Grooveer: ty nie jesteś lekarzem a rzygasz wysrywami trollu
USUNKONTO biedoto umysłowa
@Grooveer: Long covid objawia się tylko u zaszczepionych panie Fikołek tzn. Fiałek
@Verdino oczywiście szury covidowe