Aktywne Wpisy
wilang31 +21
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +53
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #ukraina #wojsko #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Czemu tak istotna sprawa jak wznowiony (mini, bo 30 dni to nie rok) pobór nie jest w ogóle komunikowana przez WCRy albo Rząd?
2. Jak wygląda takie szkolenie?
3. Czym jest i jak wygląda przydział mobilizacyjny?
4. O
Jesli to nie fejk to koles jest w rozwoju na poziomie 15 latka XD
Pytanie do rządu i WCRów. IMHO - fatalna polityka informacyjna wynikająca z braku politycznej woli komunikowania tego społeczeństwu, duży minus dla MON za to.
Nie przypomina klasycznej zetki od kocenia i kręcenia wora itp.
+1 niemniej znajduję zabawnym. Przy podpisach był w dużej mierze słuszny, a przy tym --> xD
Co prawda jako JDG jadę na tym samym wózku jak duża grupa wyżej no ale bez jaj...
@wolskiowojnie: to idz za nas kredyty splacaj, no bez jaj( ͡° ͜ʖ ͡°)