Wpis z mikrobloga

A tutaj wyżej mamy masowe odreagowywanie strachu przed nieznanym. Przy czym o ile 90 dni faktycznie położy chyba każdą JDG to 30 dni...no nie wiem...

@wolskiowojnie: O już zaczyna świtać, powoli....
  • Odpowiedz
@SynMichaua: jestem pewien, ze Wolski musiał być gnębiony z w szkole, teraz chce by wszyscy zaznali, tego bólu w dorosłym życiu- taki zawistny mały człowiek- ja miałem p--------e, to teraz wszyscy muszą mieć p--------e
  • Odpowiedz
  • 16
@Szalom: gdybym za każdym razem wrzucał 10zł do skarbonki jak ktoś ten cykl mikroblogera postuje to miałbym już z 2k.

@wolskiowojnie A gdyby nie mikroblog to byś siedział dalej na krześle ogrodowym i nagrywał do kotleta
Wychodzi z Ciebie taka arogancja że aż żal patrzeć.

Najśmieszniejsze jest to że 99% osób wyżej w WCRlotku nie trafi po pula roczna jest dość mała. Będą sobie spokojnie żyć i wsio. Problem dotyczy
  • Odpowiedz
@SynMichaua: @MyslSamodzielnie:

No bekę z nas ma zapomniał kto go zrobił sławnym. Zaczynał na krześle ogrodniczym teraz fotel gamingowy

przecież publiczny pussy licking w kierunku MON-u to już od czasów dramy z Bartosiakiem jak nie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) takiej zawziętosci w polowaniu na stołek ze świecą szukać, a przeważnie karma wraca
  • Odpowiedz
@wolskiowojnie: Nazywasz innych książątkami, a sam wyglądasz jakbyś przed chwilą za gimbazą kitrał się kolegami i jarał szlugi, żeby facetka nie widziała zniewieściały frajerze. Polecam zmianę nicku na: wolskizamykamordę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wolskiowojnie: "no właśnie, nie po to zrobiliśmy Cię sławnym abyś teraz się z nas śmiał" XD
To nie Ty sam swoją pracą i materiałem zaistniałeś ale dzięki wykopkom co mają problem z przeczytaniem więcej niż tytuł i opis, a miniaturka jest dla nich niczym streszczenie połowy materiału.
Rozumie że o sobie również mówiłeś mając na myśli że większości się to przyda, bo dla Ciebie to tylko fajniejszy content. Więc zakładam
  • Odpowiedz