Aktywne Wpisy
mickpl +1630
W końcu wyszłam się spotkać z ludźmi. Oh, tak długo nie miałam interakcji, że zapomniałam jak to jest spędzać z ludźmi czas i się komunikować, czasem mózg mi się wyładowywał społecznie, ale potem wracał do normalności.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Kontakt z ludźmi jest dla mnie:
- trudny. 26.9% (35)
- łatwy. 16.9% (22)
- łatwy, ale unikam ludzi. 37.7% (49)
- zbędny. 18.5% (24)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #ukraina #wojsko #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Czemu tak istotna sprawa jak wznowiony (mini, bo 30 dni to nie rok) pobór nie jest w ogóle komunikowana przez WCRy albo Rząd?
2. Jak wygląda takie szkolenie?
3. Czym jest i jak wygląda przydział mobilizacyjny?
4. O co chodzi z przysięgą wojskową i czy pod groźbą kary więzienia trzeba ją złożyć?
5. Jak wygląda szkolenie osób które leczą się np. na nadciśnienie, astmę, cokolwiek, jak wygląda z ludźmi którzy są wątli fizycznie albo otyli, albo
Jesli to nie fejk to koles jest w rozwoju na poziomie 15 latka XD
Pytanie do rządu i WCRów. IMHO - fatalna polityka informacyjna wynikająca z braku politycznej woli komunikowania tego społeczeństwu, duży minus dla MON za to.
+1 niemniej znajduję zabawnym. Przy podpisach był w dużej mierze słuszny, a przy tym --> xD
Co prawda jako JDG jadę na tym samym wózku jak duża grupa wyżej no ale bez jaj...
@wolskiowojnie: to idz za nas kredyty splacaj, no bez jaj( ͡° ͜ʖ ͡°)