Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +140
źródło: temp_file8692025224578652865
Pobierz
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już

#prawackihumor #lewackihumor dobry fanpage
P.S.
zapomniałeś tagu #ruchnarodowy
tytuł to przykrywka. Tak naprawde to zbieraja pieniadze na domy dziecka i na oprawy z zolnierzami wykletymi.
@Ginden: od 1 minuty :|
@kolanoskopia: xd
źródło: comment_xUYE2yeH1wnvZj9vjvOJnFA7SbaPd0Ju.jpg
PobierzSkąd mam wiedzieć, kiedy jesteś kucem, a kiedy udajesz kuca? :<
Wiesz, że na wypoku to się nie zacznie animować?
a tak odnośnie kiedy jestem a kiedy udaję to mi się motyw przypomniał:
#starejakinternet
@franekfm: Taki duży i jeszcze nie wyrósł z korwinizmu? :/
Ciągle się nie animuje.
jak nie rozumiesz co to normalność to pozostaje mi współczuć
Wybacz, ale douczyć się muszą raczej wyznawcy JKM, bo świat nie jest tak prosty. Jak to jest, że poważni przedsiębiorcy i sporo osób, które są liberałami, uważają Korwina za pajaca oderwanego od rzeczywistości? Popatrz na takiego RageKage - człowiek z własną dużą firmą przynoszącą spore zyski, liberał (nawet
no to dla Twojej informacji w wersji uproszczonej to działa i działa w Polsce:
Dz.U. 1994 nr 85 poz.