@Kotouak: gdy wczorajszą nocą wracałem od ziomka, to w połowie drogi uczepił się mnie k------o nafukany typek, który szukał partnera do gadki, a że historie miał dość abstrakcyjne i śmieszne, to odprowadził mnie tak aż pod klatkę.
i wszystko byłoby spoko...
gdyby nie to, że gadał do mnie nawet w momencie jak zamykały się drzwi wejściowe, a gdy byłem już piętro wyżej, to zapukał w szybkę. :DD
@Kotouak: no mordo, to były historie typu, że jakiś jego kolega nosi wyłącznie koszulki bez ramion, nie dba o higienę i nie goli pach, co było bardzo istotne w oczach mojego rozmówcy, bo wspomniał o tym kilkukrotnie, tak więc ziomeczek kupił mu maszynkę i dezodorant, o co tamten się obraził, co przerodziło się w lawinę zdarzeń i już nie są kolegami, czy jakoś.
@atteint: to ja też raz taką typiare poznałem, co co 5 minut wspominała, że tak naprawdę to jest z Muranowa (dzielnica Warszawy) ale teraz mieszka w Piasecznie (miejscowość pod Warszawą) Jak po raz nty zaczęła Bo wiesz ja jestem z Muranowa A ja jej na to Ale teraz mieszkasz w Piasecznie? To ona zrobiła taaaaaakie oczy i Skąd wiesz (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_16702024605SmaCyeyGl6K2iR0mc8nvm.jpg
Pobierz@Kotouak: i tu jest największy problem. U mnie w 99% skończyłoby się na tym, że powiedziałbym że ja też, i nie wiedział co powiedzieć dalej xd
i wszystko byłoby spoko...
gdyby nie to, że gadał do mnie nawet w momencie jak zamykały się drzwi wejściowe, a gdy byłem już piętro wyżej, to zapukał w szybkę. :DD
Do wyuczenia
@atteint: no takie coś to już lekko creepy xD
A weź przytocz któraś z jego historii
Jak po raz nty zaczęła
Bo wiesz ja jestem z Muranowa
A ja jej na to
Ale teraz mieszkasz w Piasecznie?
To ona zrobiła taaaaaakie oczy i
Skąd wiesz (ʘ‿ʘ)
I bym opisał wszystkie zryte historię i gorzkie żale opowiedziane przez n--------h ludzi w lokalach gastronomicznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Welcome to the shit show
Just another freak show
Hang your hat and hate at the door
It's a game of torture