Aktywne Wpisy

auto_reply +37
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +298
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

piątunio piąteczek, wróciłeś z podstawuwy (ostatni był WF i mieliscie biegi w terenie więc przegadałeś całą drogą z kumplem o tym czy dasz radę na orkach z tą kosą bojową +5) cola original chłodzi się w lodówce (mama włozyła tak jak poprosiłem) na obiad akurat spaghetti i w szafce czekają na ciebie flipsy czekoladowe na podwieczorek. odpalasz OPEN FM i włączasz metina, zaraz wszystkie ziomki będa na skype.
a w sobotę urodziny michała, robi w aquaparku, czeka cię zajebisty weekend
proszę podrzucajcie mi filmy w tylu metin2 2007 screeny, bo to jedna z bardziej nostalgicznych gier, i akurat my polacy uwielbialismy sie w to zagrywac
JA ZROBIŁEM SWÓJ
https://www.youtube.com/watch?v=E4rsAq2rq04
#metin2 #nostalgia #polska #hobby #heheszki #gry #mmorpg
źródło: comment_1670116209jKYygA3Q44PPLefVTGPzob.jpg
Pobierz